Emekliler Heyecanla Kurban Bayramı İkramiyesini Bekliyor: 4000 TL Hesaplarına Aktarılıyor

Emekliler Heyecanla Kurban Bayramı İkramiyesini Bekliyor: 4000 TL Hesaplarına Aktarılıyor

Emekliler Heyecanla Kurban Bayramı İkramiyesini Bekliyor: 4000 TL Hesaplarına Aktarılıyor
Yayın Tarihi: 18.06.2023 11:32:00

Kurban Bayramı yaklaşırken, emeklilerin heyecanla beklediği bayram ikramiyesi miktarı sonunda açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarla birlikte, emeklilere 4 bin TL'lik büyük bir ödeme yapılacağı kesinleşti.

Emekliler, Kurban Bayramı ikramiyesinin ödeme tarihini merakla beklemeye başladı. Bu yıl Kurban Bayramı, 28 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak. Geçtiğimiz yıla kıyasla düzenlemelerle birlikte emekli ikramiyesinde zam yapıldı ve miktarı 1.100 TL'nin üzerine çıkarıldı. Şimdi akılları kurcalayan soru ise, "Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak ve ne zaman hesaplara yatacak?" 2023 bayram ikramiyesinin ödeme tarihi, hala beklenmeye devam ediyor.

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen ve yasalaşan düzenlemeyle birlikte en düşük emekli maaşı 7.500 TL'ye yükseltildi ve bayram ikramiyesi miktarı da 2.000 TL olarak belirlendi. Dolayısıyla, yeni bir açıklama yapılmadığı sürece, Kurban Bayramı ikramiyeleri 2.000 TL olarak emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Emekliler, ödemenin ne zaman gerçekleşeceğini öğrenmek için heyecanla beklemeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dakika açıklamasında emeklilere yönelik sevindirici bir haber vererek, "Emeklilerimizin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz" dedi. Bu açıklama, emekli bayram ikramiyelerinin bayramdan önce hesaplara yatırılması planlandığı anlamına geliyor ve emekliler arasında büyük bir heyecan yaratıyor.

Geçen yıl sadece 1.100 TL olarak ödenen bayram ikramiyesinin bu yıl 2.000 TL'ye yükseltildiğini görüyoruz. Bu durumda, toplamda 4.000 TL olarak tahmin edilen ikramiye ödemesi, Ramazan Bayramı'nda 2.000 TL ve Kurban Bayramı'nda 2.000 TL şeklinde gerçekleşecek. Bu, 2023 yılı itibarıyla emeklilere ödenecek toplam ikramiye miktarını temsil ediyor.

Emekliler, bayram öncesi hesaplarına yatırılacak olan bu ödemelerle sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmeyi umuyor. Her yıl beklenen bayram ikramiyesi, emeklilerin maddi açıdan rahatlamasına ve bayram sevincini daha da artırmasına yardımcı oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR