Emekliler için duyuru yapıldı! 17 bin TL ödeme verilecek ve EK ödeme hesaplara yatacak!

Emekliler için duyuru yapıldı! 17 bin TL ödeme verilecek ve EK ödeme hesaplara yatacak!

Emekliler için duyuru yapıldı! 17 bin TL ödeme verilecek ve EK ödeme hesaplara yatacak!
Yayın Tarihi: 18.06.2023 10:17:00

Emekli maaşı hesabını üzerinden alacağınız 17.000 TL ek ödemeler ile ilgili duyuru paylaşıldı ve maaş müşterisi olan tüm emekliler bu bankaların vermiş olduğu 17.000 TL ek ödemeler ile ilgili kararı paylaştı. sadece kamu bankaları değil özellikle ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin maaş müşterileri özel bankalar üzerinde olmaları durumunda da 17.000 TL'ye kadar ek ödeme alabileceği ve devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak bu parayı 36 ay vadeye bölebileceği açıklandı. 17 bin TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme yaparken nakit kredi kullanacak olan vatandaşların 5 dakika içerisinde kullanabilecekleri bu İhtiyaç kredisinde özellikle kamu bankaları internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de hemen vermektedir.

Emekli maaşınızı Eğer kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden alıyor olmanız durumunda işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve bireysel tüketici kredisi kullanabileceğiniz kampanyalarda sizlere verilecek olan 17.000 TL kredi ödemesi ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak sizlere sunulmaktadır. 

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı üzerinden daha önce ihtiyaç kredisi kullandıysanız başvurularınızı gerçekleştirmek için 17.000 TL'ye kadar kredi ödemelerinizi hesaplarınıza yatırabilmeniz için internet bankacılığı uygulamalarını kullanmanız istenmektedir. 3 kamu Bankası tarafından yapılan bu açıklama sonrasında daha önce bankadan kredi kullanılan emekliler şubelere gitmeden internet bankacılığını kullanarak da destek ödemesi olabiliyor.

Garanti Bankası İş Bankası Denizbank ve Yapı Kredi Bankası gibi bankalar tarafından emekli maaşı alan tüm vatandaşlarda 17 bin TL'ye kadar bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak diledikleri zaman bu banka üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir ve ilk taksit ödemesinde 36 ay vadeli Kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli Kredi verilmektedir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR