Emekliler İçin Müjdeli Haber Yeniden Duyuruldu: Cumhurbaşkanı Tarih Verdi! 26 Ekim'den Sonra Ek Ödeme

Emekliler İçin Müjdeli Haber Yeniden Duyuruldu: Cumhurbaşkanı Tarih Verdi! 26 Ekim'den Sonra Ek Ödeme

Emekliler İçin Müjdeli Haber Yeniden Duyuruldu: Cumhurbaşkanı Tarih Verdi! 26 Ekim'den Sonra Ek Ödeme
Yayın Tarihi: 25.10.2023 21:15:00

Emekli maaşlarını alan kişilere destek verilecek. Emekliye ek ödeme, olacak ve bu ödemeler Cumhurbaşkanlığı destekli olarak vatandaşların hesabına yatacak! Nakit ihtiyacı olan tüm emekliler için yapılacak bu kampanya, Acil ihtiyacı olan kişilere destek verilecektir. Uygun faizlerle ödemeler verilecek ve bu ödemeler ile başvuru yapacak olan kişilere hemen destek verilecektir. Acil ihtiyacı olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak verilecek ve 36 ay vadeye kadar kredi ödenecek. Sizlerde bu kampanyadan faydalanmak için banka müşterisi olmanız şartı ile sadece 3 kamu bankasından ödeme alacaksınız.

ACİL DUYURU: EMEKLİLERE EK ÖDEME

Emekli maaşı alan kişiler, 10 bin TL ve 50 bin TL arasında nakit ihtiyacı varsa, Emekli maaşını aldığı bankadan başvuru yapacak. Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank'tan veya Halkbank'tan emekli maaşı alması durumunda, kredi ödemeleri kişilerin banka hesaplarına yatacaktır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yapacak olan kişilere verilecek olan bu destekler, Nakit ihtiyacınızın olması durumunda hemen hesabınıza yatacaktır. Kredi işlemleri banka şubelerinden de yapılacak. Ancak, bankaya gidecek zamanı olmayanlar için ise banka internet bankacılığını öneriyor.

50.000 TL ÖDEME

Emekliler bu ödemeleri almak için bankaya gitmeden de destek alacak. Emekli maaşlarınızı aldığınız banka üzerinden Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden destek alacaksınız. En yakın banka şubesinden yapacağınız tüm işlemleri, Bankaların mobil uygulamasından da yapabilirsiniz. Daha önce kredi aldığınızda ödemeleri düzenli yaparsanız, Banka sizlere daha uygun faizlerle daha yüksek limitlerde de kredi ödemeleri vermektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, ayrıca borç transferi içinde destek olacaktır. Bankaların kendi internet sitelerinden, Bugünkü güncel faiz oranlarını öğrenebilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR