Emekliler İçin Nakit Destek: Ziraat Bankası 10 Bin TL Kredi Veriyor

Emekliler İçin Nakit Destek: Ziraat Bankası 10 Bin TL Kredi Veriyor

Emekliler İçin Nakit Destek: Ziraat Bankası 10 Bin TL Kredi Veriyor
Yayın Tarihi: 2.11.2023 15:45:00

Kasım ayının gelmesiyle birlikte emekliler için sevindirici bir haber geldi. Türkiye'nin köklü kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emekli vatandaşlarına maddi destek sağlamak amacıyla özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşı alan herkes, düşük faiz oranları ve uzun vadelerle 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilecek.

Kredi Başvurusu Artık Daha Kolay

Emekli vatandaşlar için bu fırsattan yararlanmak oldukça basit. Başvurular, emekli maaşlarının ödendiği bankalar üzerinden yapılacak ve ek ödemeler en az 10 bin TL olarak uygulanacak. Yani, emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alanlar, hemen başvuruda bulunabilecekler.

Uzun Vadeli ve Düşük Faizli Kredi İmkanı

Ziraat Bankası, emeklilere sunacağı ek ödemeleri uzun vadeli ve düşük faizli bir ihtiyaç kredisi olarak sunacak. Başvuran emeklilere 36 ay vadeli kredi verilecek ve ödeme tarihini başvurudan itibaren 3 ay ertelemek de mümkün olacak. Bu sayede emekliler, ek ödemeleri rahatlıkla geri ödeyebilecekler.

Kredi Başvurusu Mobil Uygulama İle Hızlı ve Kolay

Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapmak da mümkün. Banka şubesine gitme imkanı olmayan emekliler, hesapları üzerinden alacakları internet şifresi ile Ziraat Bankası mobil uygulamasına giriş yapabilir ve buradan kolayca kredi başvurusu yapabilirler. Bu sayede işlemler hızlı ve pratik bir şekilde tamamlanabilir.

Masrafsız ve Gelir Belgesiz İşlem

Ziraat Bankası, gelir belgesiz ve masrafsız hizmet sunarak emeklilere destek oluyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvuru yapabilirsiniz. Ek ödeme ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve finansal rahatlık sağlayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR