Emekliler için ödeme haberleri gelmeye devam edecek: 75 bin TL ödeme verildi!

Emekliler için ödeme haberleri gelmeye devam edecek: 75 bin TL ödeme verildi!

Emekliler için ödeme haberleri gelmeye devam edecek: 75 bin TL ödeme verildi!
Yayın Tarihi: 16.10.2023 15:02:00

Emekli bireyler için özel olarak sunulan Garanti BBVA ve Akbank destek kredisi kampanyası, belirli şartları sağlayanlara cazip fırsatlar sunuyor. Başvuru yapan emekliler, ihtiyaçlarına göre 24 veya 36 ay vadeli olarak 75,000 TL'ye kadar ödeme alma fırsatına sahipler.

Başvurular için ilk şart, emekli maaşının Garanti BBVA veya Akbank üzerinden alınmasıdır. Emekliler, tercihlerine göre bu iki bankadan birini seçerek başvurularını gerçekleştirebilirler.

Garanti BBVA Başvuru Detayları

Garanti BBVA üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen emekliler için süreç oldukça kolay ve hızlıdır. Emekli maaşı Garanti BBVA üzerinden alınıyorsa, şubelere gitmeden kimlik belgesi ile başvuruda bulunmak mümkündür. Bu sayede emekliler, uzun bekleme süreleri veya belge hazırlama zahmetine katlanmadan ihtiyaçlarına hızlı bir çözüm bulabilirler.

Akbank Başvuru Detayları

Akbank tarafından sunulan destek kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen emekliler için de başvuru süreci oldukça kullanışlıdır. Emekli maaşı Akbank üzerinden alınıyorsa, 75,000 TL'ye kadar olan ödemeler aynı gün içinde hesaba yatırılır. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için Akbank Direkt uygulaması kullanılmalıdır. Uygulamayı kullanmak için ise internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR