Emekliler müjdeler yeniden geliyor! 15 Kasım'da başladı ve ay sonuna kadar yatabilir!

Emekliler müjdeler yeniden geliyor! 15 Kasım'da başladı ve ay sonuna kadar yatabilir!

Emekliler müjdeler yeniden geliyor! 15 Kasım'da başladı ve ay sonuna kadar yatabilir!
Yayın Tarihi: 20.11.2023 20:45:00

Emekli vatandaşlar, Kasım ayına girerken ardı ardına gelen müjdelerle sevinç dolu günler yaşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yapılan Kabine Toplantısı sonrası duyurulan 5 Bin TL ikramiye haberi, emeklilere ekonomik bir nefes aldırdı. Bankaların da artan promosyonlarla destek vermesiyle Kasım, emekliler için bir dizi ekonomik fırsatlarla dolu olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrasında duyurduğu bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye müjdesi, emekli vatandaşların yüzlerini güldürdü. Bu ikramiye, SSK, Bağkur ve memur emeklilerini kapsayacak ve Kasım ayında bir kez olmak üzere ödenecek.

Emekli vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından bankaların da promosyonlarda artışa gittiğini gördüler. Kasım ayında emekli maaşı alanlar, bankalardan gelen ek ödeme müjdeleriyle maddi anlamda rahat bir nefes alacaklar.

Emeklilere sunulan müjdeler yalnızca ikramiye ile sınırlı kalmayacak. Dar gelirli ihtiyaç sahibi emekliler için özel bir destek paketi hazırlandı. Sosyal devlet anlayışıyla hareket eden Türkiye, bu paketle dar gelirli emeklilere ek ödeme yapacak. Bu destek, emeklilerin refah seviyelerini yükseltmeyi amaçlıyor.

Emekli vatandaşların yıllardır beklediği ekonomik destek, Kasım ayında hayata geçiyor. SSK, Bağ-kur ve memur emeklileri arasında yer alan ihtiyaç sahibi emeklilere özel destek paketi ile 10.500 TL ödeme yapılacak. Bu ödeme, ihtiyaç içinde olan emeklilerin güçlenmesine ve yaşam standartlarının yükselmesine katkıda bulunacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR