Emekliler sevindi! Haziran sonuna kadar en düşük 2000 TL, en yüksek 50.000 TL ödeme olacak!

Emekliler sevindi! Haziran sonuna kadar en düşük 2000 TL, en yüksek 50.000 TL ödeme olacak!

Emekliler sevindi! Haziran sonuna kadar en düşük 2000 TL, en yüksek 50.000 TL ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 21.06.2023 22:32:00

Emekli maaş alan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada 2.000 TL ve üzerinde bir ödeme haberi geldi. Emekli maaş hesabı üzerinden hızlı bir şekilde nakit ihtiyacı olan kişiler, kamu bankaları ve bazı özel bankaların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden sunulan kredi kampanyalarına başvurarak işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler. Bu kampanyalar kapsamında onay alabilen vatandaşlara, başvurudan sonra sadece 5 dakika içinde kredi sonucu verilmektedir.

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden de aynı gün içinde işlemlerini yapabilirler. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank dışında, PTT, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası ve Denizbank gibi bankalar da kredi başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz seçenekler arasındadır.

Emekli vatandaşlar için resmi gazetede yayınlanan ve devlet destekli olarak faiz oranlarından verilen bu kredi fırsatlarından faydalanmak isteyen kişilere, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanı da sunulmaktadır. Emekli maaş hesabı üzerinden kredi kullanacak vatandaşlara, sadece 5 dakika içinde sonuç verilmektedir.

Eğer internet bankacılığı uygulamaları üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız, banka şubelerine gitmeden hemen bir internet şifresi alarak mobil uygulamalar aracılığıyla kredi başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İnternet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapacağınız kredi başvurularında şartları uygun olan tüm vatandaşlara, sadece 5 dakika içinde sonuç verilerek aynı gün içinde kredi ödemeleri yapılmaktadır. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bu kampanyalar kapsamında 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli veya 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi kullanabilmektedirler. Ayrıca, ekonomik sıkıntı yaşayan bireysel müşterilere özel olarak sunulan 90 gün ertelemeli krediler de aynı gün içinde ödenmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR