Emekliler yarın sabah ödemeleri alacak! Resmi gazetede gece açıklandı!

Emekliler yarın sabah ödemeleri alacak! Resmi gazetede gece açıklandı! 

Emekliler yarın sabah ödemeleri alacak! Resmi gazetede gece açıklandı!
Yayın Tarihi: 14.09.2023 23:24:00

Emeklilere yeni bir müjde var. Gece yapılan yeni duyuruda emekli maaşı alan kişilere devlet tarafından ödemeler verilecek. Emekli maaşı alan herkes son dakika haberini bekliyordu ve bu habere göre hangi bankalardan işlem yapılacağı da belli oldu. Yarından sonra maaş aldığınız banka üzerinden 10 bin TL'ye kadar faizsiz nakit alabileceksiniz ve bu ödemeler sizin emekli maaşı hesabınıza yatacak.

EMEKLİYE 10 BİN TL 

Emekli maaşı alan kişiler yapılan Temmuz zammı sonrasında hiç mutlu görünmüyor. Hayat pahalılığı gün gün arttığı için emekliler maaşlarına zam istiyor. Zam için çalışmalar yapan Hükumet yetkilileri, TBMM Açılması sonrasında ek zam haberlerini yayımlayacak. Şimdilerde ise bankalardan alınan emekli kredileri oldukça revaçta. Bu sebeple emeklilere 10 bin TL faizsiz kredi devlet destekli olarak Ziraat Bankası tarafından verilecek.

ZİRAAT BANKASI ÖDEYECEK

Ziraat bankası üzerinden 10 bin TL faizsiz kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanı sağlanıyor. Nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak krediler hesaplara yatıyor. Nakit ödeme almak için uygun faizlerle bu kredileri hesaplara atacak kişilerin emekli maaşları Ziraat bankası üzerinde olması gerekmektedir. Bu sebepten ötürü banka sizlere 10 bin TL'ye kadar faizsiz krediyi tek seferlik olarak ve 6 ay vadeli olarak verecek. Eğer daha yüksek limitlerde ve uzun vadelerde kredi almak isterseniz de sizlere düşük faizlerle işlem yapılacak ve bu krediler haricinde bankadan ayrı bir ihtiyaç kredisi alabileceksiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR