Emeklilere 1000 TL İkramiye Ödemeleri Başladı! Kim Hangi Tarihte Alacak?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyeleri ödeniyor. Ramazan Bayramı'ndan önce Koronavirüs pandemisinden dolayı erken tarihlerde ikramiye ödemelerini alan emekliler şimdi de Kurban Bayramı öncesi 1000 TL ikramiye ödemelerine kavuşuyor.

Emeklilere 1000 TL İkramiye Ödemeleri Başladı! Kim Hangi Tarihte Alacak?
Yayın Tarihi: 18.07.2020 22:36:00

Her yıl olduğu gibi bu yıl da emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyeleri ödeniyor. Ramazan Bayramı'ndan önce Koronavirüs pandemisinden dolayı erken tarihlerde ikramiye ödemelerini alan emekliler şimdi de Kurban Bayramı öncesi 1000 TL ikramiye ödemelerine kavuşuyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk milyonlarca emekliye yapılacak 1000 TL ikramiye ödemesinde tarih bilgisini paylaştı. Kim hangi tarihte ikramiye alacak? Detaylar haberimizde sizlerle...

13 milyona yakın SSK, Bağkur ve Memur emeklisini sevindiren haber! Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan bayramında 1000 tl bayram ikramiyelerini ceplerine koyan emekliler, şimdi de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 1000 TL ikramiyelerine kavuşmaya başladı. Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri başladı! Peki kim hangi gün emekli bayram ikramiyesini alacak? Bu sorunun cevabını Bakan Selçuk açıkladı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kurban Bayramı emekli ikramiye ödemelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı, SSK emeklilerine ikramiye ödemelerinin 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkur emeklilerine ise 25-28 Temmuz tarihleri aralığında ödemelerin yatacağı bilgisi paylaşıldı. Emekli vatandaşlar, ikramiye ödemelerini aylık ödeme günlerinde banka hesaplarına yatmış şekilde bulacak.

Öte yandan emekli sandığı kapsamındaki memur emeklilerine Temmuz ayı farkı, Ağustos aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleri birlikte ödenecektir. Bu çerçevede, Ziraat Bankası da ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz, 3,4,5. günlerinde aylık alanlara da 29 Temmuz 2020 tarihinde ödeme yapacaktır.

Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilere ise 28 Temmuz'da ödeme yapılacak.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ KAÇ TL?


Milyonlarca emekliye Kurban Bayramı öncesi ikramiye olarak 1000 TL ödeme yapılacaktır. Emekliler fark gözetilmeksizin 1000 TL ikramiyeyi ceplerine koyacak.

2020 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı arifesi 30 Temmuz 2020. Kurban Bayramı 31 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 3 Ağustos Pazartesi günü sona erecek.

30 Temmuz - Kurban Bayramı Arifesi

31 Temmuz - Kurban Bayramı ilk günü

3 Ağustos - Kurban Bayramı son günü




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR