Emeklilere 15 bin 398 TL yatırıldı: Maaş Aldığınız Bankadan Alabileceksiniz!

Emekli maaşı alan kişiler için yapılan yeni destek ödemesi bugün itibariyle başladı. Emekli maaşı alanlar bu kampanyaya katılabilecekler....

Emeklilere 15 bin 398 TL yatırıldı: Maaş Aldığınız Bankadan Alabileceksiniz!
Yayın Tarihi: 28.07.2023 14:13:00

Emekli olup nakit almak isteyenler için yapılan yeni kampanyada, Başvuru yaparak hemen aynı gün içinde kredi kullanacak olan kişilere 15 bin 398 TL ödeme yapılacağı haberi verildi. Nakit kredi almak için bu bankaların yaptıkları kampanyalara hemen işlem yapılarak ödeme verilecek ve bu ödemeler sadece kendi bankanızdan alınabilecektir. 15 bin 398 TL ödeme için, Banka müşterisi olmanız durumunda sizlere bu ödemeler IBAN numaranız ile kendi banka hesabınıza yatarak kullanıma sunulacaktır.

Emekli maaşlarını alan kişiler bu kredi kampanyasına katılmak istiyorsa; Emekli maaşlarını Ziraat Bankası Vakıfbank veya HALKBANK üzerinden alması durumunda işlem yapabileceklerdir. Kredi notu ve faiz oranları bu kişilerin kredi alma durumuna göre değişmekte olup, Emekli vatandaşlar bu kredileri dilekleri zaman kendi hesaplarına Mobil uygulama üzerinden başvuru yaparak alabileceklerdir.

EMEKLİYE EK ÖDEME 15 BİN 398 TL NASIL ALINIR?

Emekli maaşlarına göre bu ödemeleri alacak kişiler, maaş müşterisi olması durumunda ve bu bankalardan daha önce kredi kullanmaları durumunda 15 bin 398 TL ödeme alabilecek. Bu ödemeler için başvuru yapacak olan kişiler bankaya gitmeden de işlem yapabileceklerdir. 15 bin 398 TL ödeme için 36 ay vadeye kadar kredi kullanabilirsiniz. Başvuru yaptıktan hemen sonra sizlere verilecek olan bu kredilerde banka size hızlı sonuç vermektedir. 

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankalarından aldığınız emekli maaşları ile birlikte kredinizi hemen aynı gün içinde ödeme olarak alabileceksiniz. Bu ödemeler mobil uygulama veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden de başvuru yapan emeklilere verilecektir. emekli maaşınız bu bankada ise hemen alabileceksiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR