Emeklilere 15 bin TL para ödemesi yapılacak!

Emeklilere 15 bin TL para ödemesi yapılacak ! Kovid-19 salgınından dolayı hem masrafları artan hem de gelirleri azalan emeklilere yeni müjdeli haber geldi. Emekli vatandaşlara özel 15000 TL kredi ödemesi başvuruları nasıl ve nereden yapılacak ?

Emeklilere 15 bin TL para ödemesi yapılacak!
Yayın Tarihi: 17.10.2020 11:03:00

Emeklilere 15 bin TL para ödemesi yapılacak ! Kovid-19 salgınından dolayı hem masrafları artan hem de gelirleri azalan emeklilere yeni müjdeli haber geldi. Emekli vatandaşlara özel 15000 TL kredi ödemesi başvuruları nasıl ve nereden yapılacak ?

Pandemi dönemini evde sürekli olarak karantina altında kalarak geçiren ve hastalık kapma endişesi ile işini bırakan ya da sokağa çıkma yaş sınırından dolayı ek gelirini kaybeden milyonlarca emekli vatandaş büyük bir geçim derdine düştü. Biriken kira borçları, fatura ödemeleri ve kredi kartı borçları gibi ödemeleri olan, acil nakit para ihtiyacı olan emeklileri sevindirecek haber geldi.



Bu zorlu pandemi sürecinde emekli vatandaşlarımızın yaşamış oldukları maddi sorunları bir nebze olsun aşmalrı, derin bir nefes almaları ve yaşadıkları maddi sıkıntılardan kurtulmaları için 15 bin TL para desteği müjdesi geldi. Normal şartlarda kamu bankalarının ve özel bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları çok daha yüksekken 15000 TL emekli ihtiyaç kredisi paketi ile emekli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza normalden çok daha düşük faiz oranları ile kredi çekme imkanı verildi.

15 bin TL emekli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılacak ?

Korona virüs salgınının başlaması, tüm vatandaşların evlerinde zorunlu karantinaya alınmasından dolayı hem evde oldukları için masrafları artarken hem de çalışmadıkları için gelirleri azalan emekli vatandaşlarımıza yeni müjdeli haber geldi.


Emeklilerin yaşadıkları maddi sorunları ve bu maddi sorunlardan oluşan stresi çözmek için bankalar emeklilere özel kredi destek paketleri hazırlamaya karar verdi ve emeklilere özel kredi destek paketlerini açıkladı.

Açıklanan pakete göre Finansbank sadece emeklileri değil diğer ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı da düşünüyor. Finansbank'ın açıkladığo pakete göre emekli vatandaşlar başta olmak üzere ev hanımlarına, çalışanlara hatta çalışmayanlara dahi bu kredi paketinden yararlanma imkanı sunacağını duyurdu.

QNB Finansbank SMS kredi başvurusu yapmak isteyenlerin cep telefonlarının kısa mesaj bölümünden SMS yolu ile TC kimlik numaralarını yazdıktan sonra bu mesajı 5030 numarasına kısa mesaj ile gönderecekler.




Normalde kamu olsun devlet olsun tüm bankalarda diğer tüm ihtiyaç kredisi paketlerinde kredi vadesi 36 ay ile sınırlandırılırken bu yeni ihtiyaç kredisi paketinde emeklilere özel 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Sadece bununla da sınırlı kalmıyor ve bu duruma ek olarak olarak normal koşullar altında çok daha yüksek faiz oranı ile kredi veren Finansbank 15 bin TL emekli kredisi paketinde çok daha düşük faiz oranları ile emeklilere ihtiyaç kredisi verecek.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusunu QNB Finansbank şubelerinde yapabileceğiniz gibi bunun yanında internet sitesi üzerinden de çekilmek istenen kredi tutarı ve vadesi ile kredi kampanyası seçimi yapılarak kredi başvurunuz anında sisteme alınmaktadır.

15 bin TL ihtiyaç kredisine başvurmak için şartlar nelerdir ?

- Sigortalı bir işte çalışmak,

- Aylık düzenli gelir belgesine sahip olmak,

- Kredi notu ortalaması için aranılan kritik seviyeler içerisinde yer almak,

- Emekli maaşının başka bankalardan alınması halinde emekli maaşını Halkbank şubesine taşıyacağına dair sözleşme imzalamaması.
 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR