Emeklilere 2021 Ocak ayında üç zam birden geliyor! İkramiye ödemelerine ilişkin son dakika

Emekli vatandaşlarımız her geçen kendileri için yapılacak olan zamları, ikramiye ödemelerini ve ek ödemeleri araştırmaları ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Ancak konu ile alakalı olarak yapılan açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bulunmaktadır.

Emeklilere 2021 Ocak ayında üç zam birden geliyor! İkramiye ödemelerine ilişkin son dakika
Yayın Tarihi: 9.09.2020 17:03:00

Emekli vatandaşlarımız her geçen kendileri için yapılacak olan zamları, ikramiye ödemelerini ve ek ödemeleri araştırmaları ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Ancak konu ile alakalı olarak yapılan açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bulunmaktadır. Emekli vatandaşlarımız 2021 yılı içerisinde alacakları zam miktarı açıklanması ön plana çıkmaktadır. Yapılacak olan zam oranları merak edilmesiyle beraber beklenen haber milyonlarca vatandaşımız için verilmiştir. Emekliler için 2021 yılı içerisinde oluşturulan talepler sonrasında ikramiye ve ek ödemeleri için zam yapılacağı bildirilmesi ile beklenen müjdeli haber sonunda geldi.

Emekli vatandaşlarımız Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında 1000 TL destek ödemelerinden yararlanmaktadır. Ancak özellikle korona virüs ile mücadele dönemi içerisinde güçlük içerisinde olan vatandaşlarımız 2020 yılı içerisinde maaşlarının yanı sıra ikramiye ve ek ödemeler için de zam talebini oluşturmuştu. Bu yıl için herhangi bir açıklama yapılmaksızın 2021 yılı içerisinde ikramiye ödemeleri ile ilgili artışın meydana gelmesi beklenmektedir. TÜFE oranında artış meydana gelmesiyle beraber ikramiye ödemelerinin nasıl yapılacağını dair hesaplamalar yapılması ile dikkatleri üzerine çekmektedir. 2 yıldır emekli vatandaşlarımız bayram ikramiyesi olarak almış oldukları tutar bin TL olmasıyla beraber hiç zam yapılmadığı pek çok emekli vatandaşımız tarafından dillendirilmektedir. Böylelikle son dakika gelişmeleri gündemimizde ki yerini alması ile birlikte işte ayrıntılar…

İKRAMİYE ÖDEMELERİ AÇIKLANDI! İŞTE DETAYLAR…

Emekli vatandaşlarımız bayram ikramiyeleri için herhangi bir zam yapılmadığına dair araştırmalarını sürdürürken devletten son dakika gelişmeleri gündemimizde ki yerini alıyor. Devlet tarafından alınan kararlar kapsamında 2021 yılı içerisinde emekliler için yapılan pek çok ödeme için zam yapılacağına dair açıklamalar bulunması ile pek çok vatandaşımız bu iddiaların doğru olup olmadığını araştırmaktadır. Milyonlarca vatandaşımız için sunulan olanaklar karşısında yapılan fırsatlar ile beraber vatandaşlarımız bayram ikramiyelerini 1500 TL olarak alma olanağına sahip olabilecek. Ancak yapılacak zam miktarında TÜFE tarafından belirlenen oranlarında etkisi olması beklenmektedir.


Emekli vatandaşlarımız için sunulan bu fırsatlar karşısında milyonlarca değişiklik yapılmasına karar verildi. Ülkemizde korona virüs etkileri devam ermesi ile beraber vatandaşlarımız sunulan olanaklar karşısında güçlük çekmeye başlamış bulunmaktadır. Bu çekilen güçlüğün sona ermesi için devlet tarafından büyük fırsatlar sunulmaktadır. Emekli vatandaşlarımız bu zorlu süreç içerisinde almış oldukları ödemeler için zam beklemesinin ardından beklenen haber ile beraber umut kaynağı olundu.

ENFLASYON ORANLARI DOĞRULTUSUNDA BELİRLENECEK!

Yapılması ön görülen zam miktarları enflasyon oranlarına göre ön plana çıkacağı açıklanması ile beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren bu fırsat karşısında Merkez bankası yılsonu enflasyon oranı ile emekli bireyler için zam yapılacağını açıklaması ile beraber ek ödemelerin yüzde 8,2 olarak artış göstereceğini bildirmiştir. Aynı zamanda emekli ikramiye ödemeleri için yapılacak zam miktarları ile beraber yapılan ek ödemeler için de enflasyon oranına göre zam yapılması beklenmektedir.

Pek çok vatandaşımız bu haberin gelmesini beklemesiyle beraber önümüzde ki yıl milyonlarca vatandaşımız için müjdeli haber gelmektedir. İkramiye ödemeleri emekliler için bayram süreci içerisinde rahat geçimlerini sağlaması ve ihtiyaçlarını alabilmesi için önemli bir yere sahip olması ile birlikte dikkatleri üzerine çekmektedir. Böylelikle hem maaşlarına hem ikramiye ödemelerine hem de yapılan ek ödemeler için 3 ayrı zam yapılacağı bildirilmektedir.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR