Emeklilere 2500 TL müjdesi, 1 ay kaldı

Emeklilere 2500 TL ödeme müjdesi. Milyonlarca emekliye mutlu eden gelişme 1 ay sürecek. Emeklilere 2500 TL ödeme yapılacak. Peki hangi emekliler, hangi şartları karşılarsa bu ödemeyi alabilecek. Emeklilere 2500 TL ödeme müjdesi son ay kala hemen olarak alabilirsiniz.

Emeklilere 2500 TL müjdesi, 1 ay kaldı
Yayın Tarihi: 2.03.2020 19:28:00

Emeklilere 2500 TL ödeme müjdesi. Milyonlarca emekliye mutlu eden gelişme 1 ay sürecek. Emeklilere 2500 TL ödeme yapılacak. Peki hangi emekliler, hangi şartları karşılarsa bu ödemeyi alabilecek. Emeklilere 2500 TL ödeme müjdesi son ay kala hemen olarak alabilirsiniz.

Emeklilere 2500 TL Ödeme Yapılacak

Emeklilere 2500 TL müjdesi haberi tüm emeklileri heyecanlandırdı. Emeklileri ilgilendiren bu haberde 2020 yılında emekli promosyonlarına zam yapılacaktır. İlk promosyon alan kişiler 3 yılı doldurmaktadırlar. 2017 yılında verilen ilk emekli promosyonları 2020 yılında tekrar almak isteyenler için güncel fiyatlarıyla verilecektir.

Ülkemizdeki emekli sayısı her geçen gün artmaktadır. Belli bir sayıya sahip olan emekliler içinde hem bankalar hem de devlet sürekli kampanyalar yapmaktadır. Eğer emekli maaşı aldığınız bankadan 3 yıl boyunca hiçbir şekilde emekli maaşınızı taşımayacağınızı taahhüt ederseniz emekli promosyonu alabileceksiniz. 2017 yılında verilmeye başlayan bu promosyonda 3 yıllık sözleşme yapanların Mart ayında süreleri dolacak ve yeni sözleşme yaparak yine promosyon alabileceklerdir. Eğer sizde bu haberi takip ediyorsanız 2.500 TL’ye kadar emekli promosyonu almak için kampanya yapan bankaları araştırmanız gerekiyor. Sizlere şimdi Emeklilere 2500 TL müjdesi haberi detayları hakkında bilgiler vereceğiz.


Emekli Promosyon Kampanyası Yapan Özel Bankalar

Emekli promosyonu almak istiyorsanız bankanız ile iletişime geçmeniz ve banka şubesine giderek sözleşme imzalamanız gerekmektedir. Emekli olan kişiler maaşlarını bankaya taşıdıkları zaman hemen bu ücretleri alabileceklerdir. Emekli olanlar sadece maaş taşıması yapılması yeterlidir. Banka maaşı aldığınız şubeye giderek emekli promosyonu için sözleşme yapabilir ve diğer maaş aldığınız zaman da bu parayı hesabınızdan çekebilirsiniz. Bu parayı geri ödemeyeceksiniz. Ama eğer 3 yıl içinde başka bankaya maaş taşımak isterseniz bu parayı bankaya geri vermeniz gerekiyor.

Ne Kadar Promosyon Alınıyor?

Emekli maaşı promosyon almak için en az 300 TL ve en fazla 2.500 TL promosyon alabilirsiniz. Mart 2020 yılında sözleşmeleri bitecek olan emekliler tekrardan başvuru yapabileceklerdir. 1.000 TL’ye kadar maaş alıyorsanız 300 TL banka promosyonu alabilirsiniz. Ama eğer bu maaşınızı taşıdıktan sonra bankaya arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı da yönlendirirseniz bu promosyon ücreti artacaktır. Bankaya yönlendirdiğiniz her emekli için 100 TL ile 250 TL arasında para alabilirsiniz. Bunun net fiyatlandırmasını öğrenmek istiyorsanız maaş aldığınız banka şubesinden işlem yapabilirsiniz. Bu şekilde tavsiye sistemini kullanarak 2.500 TL’ye kadar emekli promosyon kazandırabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR