Emeklilere 28 ve 29 Temmuz’da üç ödeme daha yapılacak! İşte o ödemeler…

Milyonlarca emekli birey tarafından Temmuz ayı maaş oranları araştırılmasının yanı sıra kurban bayramının yaklaşmasına sayılı günler kala emekli bayram ikramiyeleri için de araştırmalar sürdürülüyor.

Emeklilere 28 ve 29 Temmuz’da üç ödeme daha yapılacak! İşte o ödemeler…
Yayın Tarihi: 24.07.2020 20:33:00

Milyonlarca emekli birey tarafından Temmuz ayı maaş oranları araştırılmasının yanı sıra kurban bayramının yaklaşmasına sayılı günler kala emekli bayram ikramiyeleri için de araştırmalar sürdürülüyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamalar üzerine milyonlarca emekli birey için müjdeli haber geldi. Emekli sandığına bağlı olarak emekli bireyler için 3 ödemenin bir arada yapılacağı açıklandı. Yapılan bu müjdeli haber sonrasında milyonlarca vatandaşımız tarafından bu 3 ödemeden kimlerin yararlanacağını merak içerisinde araştırmaya başlamış bulunmaktadır.

Ülkemizde 13 milyon civarında emekli bulunmasıyla beraber devlet tarafından emekliler için bayram ikramiyeleri düzenli olarak her dini bayram da yılda 2 defa verilmektedir. Dini bayrama özel olarak verilen bayram ikramiyeleri vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaları için önemli unsurlar arsında bulunmaktadır. Konu ile alakalı son dakika müjdeli haber Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından gelmesiyle beraber milyonlarca vatandaşımız için umut kaynağı olundu. Temmuz ayı kurban bayramı ikramiye ödemeleri 17 Temmuz ila 26 Temmuz tarihleri arasında yatırılacağı açıklanması ile birlikte pek çok vatandaşımız bu zorlu süreç içerisinde sevindirici haber verildi. Aynı zamanda yapılan açıklamalar da emekli sandığı kapsamında bulunan bireyler için 3 ödemenin bir arada yapılacağı açıklandı. İşte konuya dair tüm ayrıntılar…

EMEKLİ SANDIĞI KAPSAMINDA BULUNANLARA MÜJDELİ HABER!


Emekli sandığı kapsamında yer alan bireyler için yapılan açıklamalar kapsamında müjdeli haber gelerek bayramda ihtiyaçlarını karşılamak için büyük fırsat doğuyor. Ağustos ayına ilişkin aylıkları, temmuz aylık farkları ve bunlar ile birlikte bayram ikramiye ödemlerini de alacakları açıklanması ile birlikte dikkatleri üzerine çekmektedir. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamalar kapsamında 3 ödeme birden 28 Temmuz ila 29 Temmuz tarihlerin yapılacağı bildirilmesiyle müjdeli haber verildi. Peki, bu fırsatlardan sadece emekli sandığı kapsamında bulunan bireyler mi yararlanacak? Konuya dair tüm ayrıntıları haber kaynağımız üzerinden öğrenebilirsiniz…

Yapılan açıklama sonrasında 3 ödeme birden alacak olan bireyler tarafından yapılan araştırmalar kapsamında sadece emekli sandığı kapsamında  bulunup bulunmaması araştırılmaktadır. Böylelikle bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte bu fırsatlardan emekli sandığı kapsamında bulunan bireyler yararlanma olanağına sahip olabileceği bulunmaktadır. Diğer kapsamlarda yer alan grupta ki emekliler için bayram ikramiyeleri ve zamlı maaş ödemelerini alma olanağı sunulmaktadır.

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Pek çok vatandaşımız tarafından araştırılan konular arasında ödemelerin ne zaman yapılacağı merak içerisinde araştırılmaktadır. Ziraat Bankası vasıtası ile emekli maaşını her ayın 1. Ve 2. Günün de çeken bireyler için yapılan açıklamalar kapsamında 28 Temmuz itibari ile ödemelerin yapılması ön görülmektedir. Aynı şekilde 3. 4. Ve 5. Gününde emekli maaşını çeken bireyler de ödemelerini 29 T8emmuz itibari ile alma olanağına sahip olabilmektedir. Bankalar tarafından yapılan açıklamalar kapsamında Ziraat Bankası dışında emekli maaşını alan bireyler de 28 Temmuz itibari ile ödemelerini alma fırsatını elde edebileceklerdir.
 
 
 
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR