Emeklilere 4500 TL Ek Ödeme Yapılacak: Emekliler 3 Maaş Birden Avans Alacaklar

Yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor, konu ile alakalı düzenli açıklamalar yapılıyor. Nisan ayı içerisinde ikramiye, ek maaş ve zam alan emekliler şimdi ise 4 bin 500 TL ek ödeme alabilecek. 3 maaş avans ve 10 maaş katına kadar kredi çekebilme fırsatı bulunan emekliler için son günler.

Emeklilere 4500 TL Ek Ödeme Yapılacak: Emekliler 3 Maaş Birden Avans Alacaklar
Yayın Tarihi: 2.05.2020 22:10:00

Emeklilere 4500 TL ek ödeme yapılabilecek. Yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor, konu ile alakalı düzenli açıklamalar yapılıyor. Nisan ayı içerisinde ikramiye, ek maaş ve zam alan emekliler şimdi ise 4 bin 500 TL ek ödeme alabilecek. 3 maaş avans ve 10 maaş katına kadar kredi çekebilme fırsatı bulunan emekliler için son günler.

SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklileri için fark etmeksizin her birine ayrı ayrı 4 bin 500 TL ek ödeme yapılacak. Üç maaş ikramiye + 10 maaş kredi imkânı tanınacak olan emekliler için 2020 yılı ekonomik olarak çok rahat geçecek. Emekliler kendilerine verilen bu imkânlarla beraber üç maaş avans alacaklar ve çok daha rahat bir yaşam sürebilecekler. Ekonomik olarak çok rahatlayacaklarını söyleyebilmek mümkün hale gelecek. 3 maaş avans alacak olan emeklilerin uzun vade ile geri ödemesi mümkün hale gelecek. Emekliler 10 maaşa kadar kredi imkânı bulabilirken aynı şekilde 3 maaş birden avans çekebilecekler. Acil nakit ihtiyaçlarına karşılık olarak uzun vade imkânları tanınabilecek.

En Düşük Emekli Maaşı 1500 TL Oldu!

En düşük emekli maaşının bin beş yüz TL olması sebebiyle avans çekimlerinde de otomatik olarak artış sağlandı. Ülkemizde emekli olmuş ancak üç ay boyunca emekli maaşı bağlanmamış ne kadar insan varsa hepsi 3 aylık avans çekebilecekler. Bu da anlık nakit ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla oluşturulan güzel bir gelişme olmuş. Yani diyelim ki Ocak ayında emekli olmuş bir kişi Nisanın ortasına geldiğimizde hala emekli maaşını bağlanmamışsa Mayıs ayında hem avans alabilir hem de emekli maaşının 10 katına kadar kredi alabilir. Sosyal Güvenlik Kurumu “3 net asgari ücret tutarında, yani bu yıl için 6 bin 972 lira avans alabiliyor. Emekliler için faizsiz kredi çalışmaları sürerken, son olarak "avans" verilmesi de gündeme geldi. SSK SGK ve Bağ-Kur emeklileri nasıl alacak? Korana virüs nedeni ile emeklilere erken bayram ikramiyesi ödemesi ve en düşük emekli maaşı için 1500 TL sınırının uygulanması gerekli.” gibi ek destekler açıklanmıştı. Emeklilere 10 maaş tutarında faizsiz kredi ve 3 maaş faizsiz avans kredi hakkında Türkiye Emekliler Derneği tarafından Türkiye Bankalar Birliği 'ne resmi yazı yazılarak yeni destek talebinde bulunuldu.


Tüm Emeklilere 4 bin 500 TL Avans Geldi!

Yeni emekli olacak olan vatandaşlarımız için geçerli olan üç maaş avans konusu için mevcut emeklilerinde faydalanabilmesi konuşuluyor. Başta ihtiyaç sahibi olan emekli vatandaşlarımız ve sokağa çıkarak maaşını alamayacak olan emekli vatandaşlarımız da var. Maaşını 90 gün boyunca alamayan emekli vatandaşlarımızın tüm mağduriyetleri gideriliyor. Ancak mevcut emekliler için 90 gün avans ödemesi gelecek mi? Emekliler ile alakalı alınacak olan tüm kararları takip ediyor ve sizlere en hızlı şekilde ulaştırıyoruz. Mevcut emekliler içinde 4 bin 500 TL avans alabilmeleri ve bu imkândan faydalanabilmeleri için gerekli çalışmalar yapılacak.

Maaşını Alamayan Emekliler, Ne Olacak?

Emekli vatandaşların kredi çekebilmeleri çok sorunlu bir durumdur. Her banka emekli vatandaşa kredi vermez ve kredi kullanamaması için elinden geleni yapar. Bu durumda anlık nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşın ne yapması gerekiyor? Emekli vatandaşların tamamı bundan böyle üç maaşa kadar avans kullanabilecek hem de çok kolay ödeme yöntemleriyle. Kredi çekemeyen her emekli vatandaşımız rahat bir emeklilik hayatı geçirebilmek için geri ödeme yapabileceği ve geri ödeme yaparken rahat rahat ödeyebileceği bir avans modeline ihtiyaç duyuyor. Geri ödemelerin kolay yapılacağı, en az üç maaş avansın verilebileceği muhteşem bir avans paketi geliyor. Eğer emekliyseniz, kredi çekemiyor ve acil nakit ihtiyacınız oluyor ise mutlaka üç maaş avans paketini kullanmalısınız.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR