Emeklilere 500 TL ikramiye ödemesi yapılacak! Mecliste Onaylandı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklama sonrasında milyonlarca emekli vatandaşımız için müjdeli haber bekleniyor. Bayram ikramiyelerine zam yapılma konusu gündemimizde yerini almasının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da destek ge

Emeklilere 500 TL ikramiye ödemesi yapılacak! Mecliste Onaylandı
Yayın Tarihi: 8.07.2020 23:01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklama sonrasında milyonlarca emekli vatandaşımız için müjdeli haber bekleniyor. Bayram ikramiyelerine zam yapılma konusu gündemimizde yerini almasının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da destek geldi. Oluşturulan bu talep sonrasında zam yapılmasını isteyerek gündemimizde ki yerini aldı. Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı? Bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Kemal Kılıçdaroğlu ikramiyelerinin bin TL olarak hesaplara yatırılmamasını, Bayram ikramiyelerine zam gelmesini talep ederek bin 500 TL olarak ödemelerin yapılmasını talep etti. CHP grup toplantısı sonrasında açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklama pek çok vatandaşımız tarafından araştırılıyor. İşte ayrıntılar…

Emekli vatandaşlarımız Mayıs ayı içerisinde alması gereken Ramazan Bayramı ikramiye ödemelerini korona virüs salgını sebebiyle Nisan ayı içerisinde erken ödeme şeklinde yapılmasıyla beraber pek çok vatandaşımız kurban bayramı ikramiyelerinin de erkenden yatırılmasını bekliyor. Ayrıca dul maaşı ve yetim maaşı alan vatandaşlarımız da bu ikramiyeleri alma fırsatını elde ederek bayram ihtiyaçlarını bir nebze karşılama olanağına sahip olabiliyor. Dul maaşı ve yetim maaşı alan bireyler hisselerine düşen pay miktarında 250 TL ila 750 TL arasında ikramiye ödemeleri alma fırsatını bulabilecek. Ancak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan talebin kabul edilmesi durumunda verilecek olan bayram ikramiyelerine 500 TL zam gelmesi ön görülüyor.

KILIÇDAROĞLU AÇIKLADI! 500 TL ZAM YAPILMASI TALEP EDİLDİ!


Son zamanların en çok merak edilen konuları arasında bulunan ikramiye ödemelerine yapılacak zam konusu bulunuyor. Kemal Kılıçdaroğlu emekli vatandaşlarımızın sesini duyarak destek sağladı. TBMM Başkanlığı toplantısı öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gerekli açıklamaları yaparak gündem ve ekonomi başlıklarına ilişkin olarak gerekli açıklamalar da bulundu. Pek çok vatandaşımız tarafından merak edilen konular arasında Kurban Bayramı İkramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağı bulunuyor. 31 Temmuz ila 3 Ağustos arasında denk gelen Kurban Bayramının hemen öncesinde yani 27 Temmuz ila 31 Temmuz arasında kurban bayramı ikramiye ödemelerinin yapılması ön görülüyor.

BAYRAM İKRAMİYELERİ İLE İLGİLİ GELİŞMELER!

CHP’nin grup Toplantısı kapsamında yapılan açıklamalar doğrultusunda kürsüye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan ekonomik ve gündem başlıkları dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Siyaset konularına ilişkin olarak açıklamalar yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu emekli ikramiyeleri hakkında gerekli açıklamalar yapılması durumunda pek çok vatandaşımız için müjdeli haber geldi.

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde yapılan 1000 TL’lik ödemelere henüz zam gelmediği 1000 TL’lik ödemelerin en az bin 500 TL olmasını talep ederek milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren talepler de bulundu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu yapılan bu talebi dile getirmesinin ardından emekli vatandaşlarımız için açıklamalar da bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kılıçdaroğlu, "Emeklilere sesleniyorum; Hala bu iktidara oy mu vereceksiniz? Bayram ikramiyesi neden 1.000 TL. En az 1.500 TL isteyin, sizin hakkınız. Yıllarca alın teri döktünüz, bu ülke kalkınsın diye. Bu devlet size baksın biraz." İfadelerini kullanarak pek çok vatandaşımızın dikkatini çekti.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR