Emeklilere 7800 TL Ek Ödeme Müjdesi: Cumhurbaşkanı İmzalıyor!

Emeklilere 7800 TL Ek Ödeme Müjdesi: Cumhurbaşkanı İmzalıyor!

Emeklilere 7800 TL Ek Ödeme Müjdesi: Cumhurbaşkanı İmzalıyor!
Yayın Tarihi: 20.11.2023 10:45:00

Emekli maaşı alan 15 milyon emekli için sevindirici bir haber geldi! Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan 7800 TL ek ödeme, emeklilerin mali durumunda olumlu bir değişiklik yaratmaya hazırlanıyor. Bu ek ödeme kampanyası, nakit ihtiyacı olan emeklilere finansal bir rahatlama sağlamak amacıyla başlatıldı. İşte, emeklilerin bu özel kampanyadan nasıl faydalanabilecekleri ve başvuru şartları:

Başvuru ve Şartlar:

Emekliler, 7800 TL ek ödeme almak için başvurularını sadece Vakıfbank üzerinden gerçekleştirebilirler. Vakıfbank, bu özel kampanya kapsamında nakit ihtiyacı olan emeklilere 7800 TL ek ödeme sunmaktadır. Başvurularınızı aynı gün içinde hızlı ve kolay bir şekilde Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden tamamlayabilirsiniz.

Kampanya dahilinde nakit kredi kullanmak isteyen emeklilere hızlı bir çözüm sunulmaktadır. Başvurunuzu yaptıktan sonra aynı gün içinde kredi hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca, başvuru yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği de sunulmaktadır.

Not: Nakit kredi için emekli maaşınızın Vakıfbank üzerinden alınmış olması gerekmektedir.

7800 TL ek ödeme sadece düzenli Vakıfbank müşterilerine ödenmektedir. Daha yüksek limitli kredi ihtiyacınız varsa, banka size destek olacaktır. Acil ihtiyaçlarınız için Vakıfbank şubelerine giderek bankanın bireysel temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Kredi Kampanyası Detayları:

Başvurularınızı gerçekleştirdikten sonra 3 ay ertelemeli olarak bu kredi kampanyasına katılabilir ve aynı gün içinde ihtiyaç kredinizi alabilirsiniz. İşlemler, uygun faiz oranlarıyla hızlı bir şekilde tamamlanır. Ayrıca, kredi notu ve faiz oranları ile ilgili detayları Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat boyunca öğrenebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR