Emeklilere 80 bin TL ödeme onayı verildi! Emekli olan herkes alabilecek!

Emeklilere 80 bin TL ödeme onayı verildi! Emekli olan herkes alabilecek!

Emeklilere 80 bin TL ödeme onayı verildi! Emekli olan herkes alabilecek!
Yayın Tarihi: 25.06.2023 17:11:00

PTT'nin son dönemdeki emekli kampanyası finans sektörünün gündemindeki yerini korumaktadır. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanya ile PTT emekli maaşını kendi üzerinden alan vatandaşlara, talep etmeleri durumunda, elverişli faiz oranları ile kredi sağlama sözü vermektedir.

Bu kapsamda, emekli vatandaşlarımızın 80.000 TL'ye kadar kredi başvurusunda bulunabilme imkanı bulunmaktadır. Ancak, bu özel kampanyadan faydalanmak isteyen emeklilerin öncelikle emekli maaşlarını PTT üzerinden almaları gerekmektedir. PTT'nin emekli vatandaşlarımıza yönelik düzenlediği bu kredi kampanyasında, kredinin dağıtım süreci Aktif Bank iş birliği ile yürütülmektedir. İşlemler Aktif Bank üzerinden yürütülürken, kredi talepleri 80.000 TL'ye kadar olup, ödeme süreci ise 24 ay vade ile gerçekleştirilmektedir.

Bunun yanı sıra, bu kampanya diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlara da bir fırsat sunmaktadır. Dahası, cep telefonu üzerinden SMS atarak kredi onay durumunu öğrenme imkanı sunulmaktadır.

PTT üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımızın "PTT" yazıp ardından boşluk bırakarak TC kimlik numarasını eklemesi ve bu mesajı 3050 numarasına göndermesi gerekmektedir. Başvuru sonrasında, vatandaşların kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulama ile kredi onay miktarları hakkında bilgi verilir. PTT'nin sunduğu bu emekli kredisi kampanyası, emekli vatandaşlarımızın finansal ihtiyaçlarını karşılamak için oldukça avantajlı bir fırsat sunmaktadır. Özellikle düşük faiz oranları ve esnek vade seçenekleri ile dikkat çeken bu kampanya, emekli vatandaşlarımızın finansal esnekliğini artırmakta ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR