Emeklilere 9000 TL ödeme için son ŞANS! Bayram sonrası sizlere yatacak!

Emeklilere 9000 TL ödeme için son ŞANS! Bayram sonrası sizlere yatacak!

Emeklilere 9000 TL ödeme için son ŞANS! Bayram sonrası sizlere yatacak!
Yayın Tarihi: 29.06.2023 17:48:00

Bayram sonrası emekliler için sevinç verici bir haber geldi. ING Türkiye, emeklilere yönelik sunulan fırsatları sonlandırmadı ve ek bir ikramiye ödemesi yapma kararı aldı. Bu ödeme, tüm emekli statülerini kapsıyor ve ekonomik bir rahatlama sağlıyor.

Emekli İkramiyesinde Ekstra Jest: 9.000 TL İkramiye

Emeklilere sunulan bu hoş jest, maaşların üzerine ek olarak 9.000 TL'lik bir ikramiye ödemesi şeklinde karşımıza çıkıyor. Bu ek ödeme, SSK, BAĞ-KUR veya 4C statüsündeki tüm emeklilere sunuluyor. Emekliler, IBAN numaraları üzerinden bu ek ikramiyeyi alabilecekler, bu durum emeklilerin ekonomik durumunu rahatlatacak bir adım olacak.

ING Türkiye, emekli promosyon başvurularının sürecini kolaylaştırmış bulunuyor. Artık, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan, internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri üzerinden başvuru yapılarak bu ek ikramiyeden faydalanılabiliyor.

Başvuru Şartları ve Promosyonun Detayları

ING Türkiye'nin yeni emekli promosyonu için belirlenen başvuru şartları da oldukça basit. SSK, BAĞ-KUR veya memur emeklisi olan 4C emeklileri, tek bir şartla bu promosyondan faydalanabilecekler: 3 yıl boyunca maaşlarını ING Türkiye'den almak.

ING Bank, promosyon miktarını emeklilerin maaş aralıklarına göre belirlemekte. En az ödeme tutarı 5.000 TL iken, en yüksek ödeme tutarı ise 10.000 TL'ye kadar çıkmakta. Bu ek ödemeden faydalanmak isteyen emeklilerin, bayram öncesi başvurularını yapmaları gerekmekte. Başvurularını tamamlayan emekliler, promosyon ödemelerini 3 gün içerisinde hesaplarında görebilecekler. ING Türkiye'nin bu jesti, emeklilere ekonomik bir rahatlama sunuyor. Bayrama ek bir gelirle girmek isteyen emeklilerin, ING Türkiye'ye başvurularını hızlı bir şekilde yapmaları gerekiyor. Bu fırsattan faydalanmak ve ekonomik bir nefes almak için, vakit kaybetmeden başvurularınızı yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR