Emeklilere 9.000 TL'lik Ek İkramiye İmkanı

Emeklilere 9.000 TL'lik Ek İkramiye İmkanı

Emeklilere 9.000 TL'lik Ek İkramiye İmkanı
Yayın Tarihi: 27.06.2023 22:49:00

Bayram öncesi emekliler, devletin verdiği bayram ikramiyesi ve erken maaş ödemeleriyle sevindirilmişti. Ancak ING Türkiye, emeklilere yönelik sunulan fırsatları sonlandırmadı. Bu kez ING Türkiye, emeklilere ek bir ikramiye ödemesi yaparak kesenin ağzını açıyor. Emekli maaşlarına ek olarak tam 9.000 TL'lik bir ikramiye ödemesi gerçekleştiriliyor. Bu ödeme, SSK, BAĞ-KUR veya 4C statüsündeki tüm emeklileri kapsamaktadır. Emekli vatandaşlar, bu ödemeyi kendi IBAN numaraları üzerinden alabilmektedir.

ING Türkiye, emekli promosyon başvurularını kolaylaştırmış durumda. Artık banka şubesine gitmeye gerek kalmadan sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapılarak ek promosyondan faydalanmak mümkün hale geliyor. Bu sayede bayram öncesi emekli vatandaşlar daha rahat bir nefes alabilecek ve cebinde para olacaklar.

Başvuru Şartları Belirlendi

ING Türkiye'nin yeni promosyon ödemesi için başvuru şartları da belirlendi. SSK, BAĞ-KUR veya memur emeklisi olan 4C emeklileri için tek şart, ING Bank'tan maaşlarını 3 yıl boyunca almaktır. Yani, maaşlarını ING Türkiye'ye taşıyan ve 3 yıl süresince ING Bank müşterisi olan emekliler, promosyon ödemesinden faydalanabilecekler.

ING Bank, promosyon fırsatlarını emeklilerin maaş aralıklarına göre sunmaktadır. En az ödeme tutarı 5.000 TL iken, en fazla ödeme tutarı 10.000 TL'ye kadar çıkmaktadır. Ek ödemeden faydalanmak isteyen emeklilerin bayram öncesinde başvurularını hızlı bir şekilde tamamlamaları gerekmektedir. Başvurularını bayram öncesinde tamamlayan emekliler, 3 gün beklemeden direkt olarak banka hesaplarına promosyon ödemesini alabileceklerdir. Vakit kaybetmeden başvurularınızı yaparak bayrama ek bir gelirle girebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR