Emeklilere bayramdan sonra toplam 2000 TL ödeme yapılacak! İşte ödeme yapılacağı tarih

Memur ve emekliler için sunulan ikramiye ödemeleri son zamanlara damga vuran fırsatlar arasında bulunması ile ön plana çıkmaktadır. Günümüzde milyonlarca emekli vatandaşımız için sunulan destek ödemelerinin artış göstermesi ile halen devam etmektedir.

Emeklilere bayramdan sonra toplam 2000 TL ödeme yapılacak! İşte ödeme yapılacağı tarih
Yayın Tarihi: 31.07.2020 13:34:00

Memur ve emekliler için sunulan ikramiye ödemeleri son zamanlara damga vuran fırsatlar arasında bulunması ile ön plana çıkmaktadır. Günümüzde milyonlarca emekli vatandaşımız için sunulan destek ödemelerinin artış göstermesi ile halen devam etmektedir. Bayram ikramiyeleri emekli bireyler tarafından yapılan talepler doğrultusunda ödemelerin 1000 TL yerine bin 500 TL’ye artış göstermesi beklenmektedir. Bu kapsam doğrultusunda evi olmayan bireyler için aylık 624 TL kira yardımı yapılacağı açıklanması ile sevindirici haber verildi. Bu teklifin Türkiye Büyük Millet Meclisine sunulmasının hemen ardından milyonlarca vatandaşımız bu olanakları değerlendirme fırsatını elde edebilmektedir.

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş tarafından yapılan açıklamalar dahilinde Türkiye Büyük Millet Meclisine avantajlı teklifin sunulmasıyla beraber büyük avantaj sağlanmaktadır. Emekliler için yapılacak olan talepler karşısında her yıl 2 defa ödenen 1000 TL ikramiye ödemelerinin bin 500 TL’ye artış göstermesi ile ilgili düzenlemelerin yapılması ön görülmektedir. Emekliler için sunulan bu olanaklar karşısında 624 TL kira yardım ödemelerinin yapılması ön görülüyor. Ancak İyi partili Yokuş tarafından yapılan yeni talep sonunda bu ikramiye ödemelerinden sadece emeklilerin değil memurlarından faydalanması gerektiğine dair açıklamalar yapılmaktadır.

624 TL KİRA DESTEK ÖDEMELERİ SUNULUYOR!

Son zamanların en çok dikkat çeken konuları arasında korona virüs salgını sebebiyle kiralarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız TBMM’ye verilen teklifler kapsamında büyük fırsatlar oluşturuluyor. Evi olmayan bireyler için sunulan bu teklifler kapsamında emekli bireyler için aylık 624 TL kira destek ödemelerinin yapılması bekleniyor.


Emekli bireyler için belirlenen bu yasa teklifi kapsamları doğrultusunda tapulu gayrimenkulü olmayan bireyler için asgari ücretinden dörtte bir oranında kira destek ödemelerinin yapılması ön görülmektedir. Bu ödemeler sayesinde rahat bir nefes alması ön görülmesiyle beraber milyonlarca emekli bireyin bu fırsatlardan yararlanması beklenmektedir.

Fahrettin Yokuş tarafından verilen teklif kapsamında bu yardımın hayatını kaybeden ve emeklinin maaşını almaya hak kazanan varis­lerine de aynı şartlar altında ödenmesi isteniyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına verilen bu teklifin gerekçesi ise “Zor şartlar altında geçinmeye çalışan emeklilerimize sosyal devlet ilkesi gereği, bir nebze de olsa katkıda bulunulmalıdır” sözleri ile belirtildi.

BAYRAM İKRAMİYELERİ İLE İLGİLİ SON DAKİKA TALEBİ OLUŞTURULDU!

Bayram ikramiyeleri ile ilgili yapılan açıklamalar dahilinde pek çok vatandaşımız ikramiye ödemelerine günümüzde hiç zam yapılmadığının şikayetlerinde bulunmaktadırlar. İyi Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş tarafından oluşturulan talepler karşısın da büyük olanakların sunulması beklenmesi doğrultusunda büyük avantajlar sunulmaktadır. Teklif kapsamlarında ikramiye ödemelerinin memurlar tarafından yararlanması gerektiği vurgulanmasının ardından 2021 için verilecek olan ikramiye ödemelerinin bin TL değil, bin 500 TL olarak yapılması bekleniyor. Bu konu ile alakalı olarak İYİ Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş yapmış olduğu açıklamalar kapsamında:

“Enflasyon karşısında eriyen bayram ikramiyeleri 1500 liraya yükseltilmeli, bu miktar her yıl tüketici fiyat endeksi doğrultusunda artırılmalı” ifadelerini kullanmaktadır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR