Emeklilere BİN 500 TL ikramiye ödemesi yapılacak! Meclis Onayladı!

Emekliler için müjdeli haber geldi! Milyonlarca emekli vatandaşımız tarafından talep edilen en önemli konular arasında ikramiye ödemeleri için yapılacak zam bulunuyor. Günümüzde dini bayramlarda olmak üzere 2 defa ikramiye ödemesi yapılarak bayramlarda milyonlarca vatandaşımızın yüzü güldürülüyor.

Emeklilere BİN 500 TL ikramiye ödemesi yapılacak! Meclis Onayladı!
Yayın Tarihi: 10.07.2020 15:58:00

Emekliler için müjdeli haber geldi! Milyonlarca emekli vatandaşımız tarafından talep edilen en önemli konular arasında ikramiye ödemeleri için yapılacak zam bulunuyor. Günümüzde dini bayramlarda olmak üzere 2 defa ikramiye ödemesi yapılarak bayramlarda milyonlarca vatandaşımızın yüzü güldürülüyor. Bayram ikramiyelerine zam yapılma konusu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da destek görmesiyle birlikte milyonlarca vatandaşımızın heyecanlanmasına sebep oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir talep oluşturarak "Emeklilere sesleniyorum; Hala bu iktidara oy mu vereceksiniz? Bayram ikramiyesi neden 1.000 TL. En az 1.500 TL isteyin, sizin hakkınız. Yıllarca alın teri döktünüz, bu ülke kalkınsın diye. Bu devlet size baksın biraz." İfadelerini kullandı. İşte konuya dair ayrıntılar…

Bayram ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? İkramiye ödemeleri için zam müjdesi geldi mi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan talep sonrasında milyonlarca emekli bireylerimiz için son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan talep sonrasın ikramiye ödemeleri 1000 TL olarak değil, bin 500 TL olarak hesaplara yatırılması bekleniyor. CHP grup toplantısı sonrasında açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekerek milyonlarca vatandaşımız araştırmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İKRAMİYE ÖDEMELERİNE ZAM MÜJDESİ!

İkramiye ödemeleri için son gelişmeler gündemimizde bulunmasının yanı sıra pek çok
vatandaşımız ikramiye ödemelerinin ne zaman yatırılacağını merak ederek araştırmaya devam ediyor. Pandemi sürecine denk gelen Ramazan Bayramı öncesinde yapılan ikramiye ödemeleri Mayıs ayı içerisinde alınması gerekirken ödemeler geçim güçlüğü çekilmemesi adına Nisan ayı içerisinde erken ödeme yapıldığı açıklandı. Pek çok vatandaşımız için kurban bayramı ikramiyelerinin erken yatırılması bekleniyor. Ancak bu süreç zarfında Kurban bayramı ikramiyeleri 27 Temmuz ila 31 Temmuz aralığında yatırılması ön görülüyor.
Böylelikle bayram öncesinde vatandaşlarımız bayram ihtiyaçlarının bir nebze de olsa bir kısmını karşılama fırsatını elde edebileceklerdir. Dul maaşı ve yetim maaşı alan bireyler içinde yatırılan ikramiye ödemeleri hisselerine düşen pay kapsamında karşılanma olanağına sahip olabilmektedir. Böylelikle hisselerine göre en az 250 TL en fazla 750 TL aralığında ikramiye ödemelerini alma fırsatını elde edebileceklerdir. Ancak gelişen son dakika haberler kapsamında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan talebin kabul edilmesi doğrultusunda bayram ikramiyeleri için yapılan ödemeler için 500 TL zam gelmesi bekleniyor.


KILIÇDAROĞLUNDAN TALEP OLUŞTURULDU! 500 TL ZAM YAPILACAK MI?

Son zamanların en çok konuşulan konuları arasında bulunan ikramiye ödemeleri için yapılacak zam konusu milyonlarca vatandaşımız tarafından talep görüyor. Kemal Kılıçdaroğlu milyonlarca vatandaşımızın sesini duymasıyla beraber vatandaşlarımızın yanı başında olarak ikramiye ödemeleri için zam yapılma talebini oluşturdu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gerekli açıklamalar yapılmasıyla beraber ikramiye ödemeleri için taleplerin kabul edilmesini savunuyor. Kurban bayramı 31 Temmuz ila 3 ağustos aralığında bulunmasıyla beraber Kurban Bayramı öncesinde yani 27 Temmuz ila 30 Temmuz aralığında ikramiye ödemelerin yapılması ön görülmesiyle gündemimizde ki yerini alıyor.

İKRAMİYE ÖDEMELERİ HAKKINDA OLUŞTURULAN TALEP!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milyonlarca emekli bireyin yanı başında olmasıyla beraber, "Emeklilere sesleniyorum; Hala bu iktidara oy mu vereceksiniz? Bayram ikramiyesi neden 1.000 TL. En az 1.500 TL isteyin, sizin hakkınız. Yıllarca alın teri döktünüz, bu ülke kalkınsın diye. Bu devlet size baksın biraz." İfadelerini kullanarak ön plana çıktı. Böylelikle bu sözleriyle milyonlarca vatandaşımız için müjdeli haberin gelmesi bekleniyor. Talebin kabul edilmesi durumunda ikramiye ödemeleri için yapılacak ödemeler bin 500 TL olması bekleniyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR