Emeklilere ek ödeme ile 10.500 TL yatacak!

Emekli vatandaşların yüzü Kasım ayında ardı ardına müjdelerle gülecek.

Emeklilere ek ödeme ile 10.500 TL yatacak!
Yayın Tarihi: 16.10.2023 21:00:00

Emekli vatandaşlara önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası 5 Bin TL müjdesini duyurmuş ardından da bankalar tek tek yükselttiğikleri promosyonlarını açıklamaya başlamıştı. Emekiye müjdeler bitmiyor.

Zam beklerken emekli aylıklarına henüz zam haberi gelmese de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan SSK, Bağkur ve memur emeklilerine bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye verileceğini duyurmuştu. Emekiler Kasım ayında 5000 TL ek ikramiye alacakken bir de bankalardan promsoyon müjdeleri tek tek açıklanmıştı. 


Emeklilere bir ek ödeme fırsatı daha sunuldu. Emekli vatandaşların yüzünü güldüren haber geldi. Emeklilere sunulan ek destek paketinde dar gelirli emekliler için ek ödeme yapılacağı öğrenildi. Sosyal develt anlayışı ile hareket ederek emeklilerin refahını yükseltmek isteyen devletten dar gelirli ihtiyaç sahibi emeklilere ek ödeme paketi geliyor.

Yıllardır geçim sıkıntısı yaşayarak zorlandığını söyleyen emeklilere müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Kira, torun, mutfak giderleri derken emekliler zam yağmurunda maaşlarına da zam beklemiş ancak o zam gelmemişti. Zam yerine ek ikramiye haberleri gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ihtiyaç sahibi emeklilere müjdeli bir destek paketi haberi duyuruldu.

Maddi açıdan zorlanan emekli vatandaşlar için yeni bir emeklilik destek paketi sunuluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından emekli vatandaşlara 5 Bin TL müjdesinin ardından ekonomik destek paketlerinin süreceğini dile getirmişti. SSK, Bağ-kur ve memur emeklileri için sunulan yeni ekonomik destek paketinde dar gelirli ihtiyaç saihibi emekli vatandaşlara ek ödeme müjdesi haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve memur emeklileri için ihtiyaç sahibi emeklilere artı destek ödemesi ile maddi yardım yapılacak. Bu destek paketi ile ihtiyacı olan emekli vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.
İhtiyaç sahibi emeklilere ek destek paketinde 10.500 TL ödeme yapılacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR