Emeklilere ek ödeme onayı verildi: 3 kamu bankası harekete geçti

Emeklilere ek ödeme onayı verildi: 3 kamu bankası harekete geçti

Emeklilere ek ödeme onayı verildi: 3 kamu bankası harekete geçti
Yayın Tarihi: 17.05.2023 23:23:00

Emekli maaşını Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alan vatandaşlar için heyecan verici bir haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla, nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için fırsatlar sunuluyor. Özellikle emekli olan vatandaşlar için düzenlenen bu kampanya, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından destekleniyor.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, şubelere gitmeden başvurularını gerçekleştirerek istedikleri zaman kredi ödemelerine sahip olabilirler. Devlet destekli bu kampanyada, düşük faiz oranlarından yararlanarak ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekli ve sigortalı çalışan vatandaşlar için uygun şartlar belirlendi. Başvurunuzun sonucunu ise sadece 5 dakika içinde öğrenebilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, kampanyalarında ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara hızlı bir şekilde destek sağlamak için çalışmalarını sürdürmektedir. Başvuru için en yakın banka şubesini ziyaret edebileceğiniz gibi, işlemlerinizi online olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyalar kapsamında sunulan destek kredileri, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak sağlanmaktadır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, belirlenen politikalara uygun olan vatandaşlara istedikleri zaman ihtiyaç kredisi ödemelerini yapmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR