Emeklilere Faizsiz Kredi müjdesi! 3 Banka Emeklilere Faizsiz Kredi Veriyor

Emekliye Faizsiz Kredi Veren Bankalar hangileridir? Emekliye faizsiz kredi almak için şartlar nelerdir? Emekliler hangi bankalardan faizsiz kredi alır? Ziraat Bankası emekliye faizsiz kredi veriyor mu? Sizlere bu yazımızda merak edilen bu soruların cevaplarını vereceğiz.

Emeklilere Faizsiz Kredi müjdesi! 3 Banka Emeklilere Faizsiz Kredi Veriyor
Yayın Tarihi: 25.03.2020 16:54:00

Emekliye Faizsiz Kredi Veren Bankalar hangileridir? Emekliye faizsiz kredi almak için şartlar nelerdir? Emekliler hangi bankalardan faizsiz kredi alır? Ziraat Bankası emekliye faizsiz kredi veriyor mu? Sizlere bu yazımızda merak edilen bu soruların cevaplarını vereceğiz.

İhtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisinde bankalar kredi kullandırdıkları zaman bir faiz uygularlar. Bu faizler her bankaya göre değişmektedir. Faizsiz olarak kredi bu sebeple yoktur. Ama bazı bankalar islami şartlara göre kredi verdikleri için faiz işlemi uygulamazlar ve faizsiz helal kredi verirler.  Faizsiz kredi veren bankaların isimleri ülkemizde katılım bankası olarak geçmektedir. Türkiye’de hizmet veren 6 katılım bankası vardır. Bu katılım bankalarından faizsiz olarak emekli kredisi alabilirsiniz.

Ülkemizdeki bankaların en çok sevdikleri ve kredi vermek istedikleri müşteriler ise emeklilerdir. Emeklilere bu sebeple bankalar daha uygun faiz veya kar paylarıyla kredi vermektedirler. Emekli kredisi alabilmeniz ve uygun faizlerden yararlanmanız içinde banka politikasına uygun müşteri olmalı ve kredi kullanacağınız bankadan emekli maaşı almanız gerekmektedir. Şimdi sizlere faizsiz olarak helal emekli kredisi alacağınız bankalar hakkında bilgiler vereceğiz.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Emekli Kredisi

Kuveyt Türk Katılım Bankası emekli kredisi veren bankalardan birisidir. 100.000 TL’ye kadar kredi veren bu banka faiz yerine kar payı uygulamaktadır. 60 ay vadeye kadar alacağınız krediyi bölen bu bankadan başvuru yapmak için maaşınızı bu bankaya taşımalı ve banka şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Kuveyt Türk Katılım Bankası ihtiyaç kredisi haricinde faizsiz konut kredisi ve faizsiz taşıt kredisi de vermektedir. Kredi başvurusu yapıldıktan 1-3 gün içinde size kredi sonucu gelecektir.

Ziraat Katılım Bankası Emekli Kredisi


Devlet katılım bankası olarak hizmet veren Ziraat Katılım Bankası üzerinden de emekli kredisi almanız mümkündür. Ziraat Katılım Bankası uygun kar payı oranları ile faizsiz bankacılık işlemleri yapan kamu bankasıdır. Bu bankadan da emekli kredisi alacaksanız maaşınızı bu bankaya taahhüt vermeniz gerekiyor. Ayrıca bu taahhüt verildikten sonra banka size emekli promosyonu olarak 750 TL’ye kadar da ayrıca para verecektir. Ziraat Katılım bankası üzerinden ihtiyaç kredisi alacaksanız 100.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Vakıf Katılım Bankası Emekli Kredisi

Vakıf Katılım Bankası’da kamu katılım bankası olarak hizmet vermektedir. Sizde bu bankadan emekli kredisi ve diğer tüm ihtiyaçlarınız için faizsiz olarak destek alabilirsiniz. Başvurular Vakıf Katılım Bankası şubelerinden yapılmaktadır. Vakıf Katılım Bankası üzerinden 100.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli emekli kredisi almanız mümkündür. Emekli olan kişiler bu bankadan emekli kredisi alacaklarsa bankaya maaş taşıması yapması gerekmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası

Katılım bankalarından en çok tercih edilen banka Albaraka Türk Katılım Bankası olarak bilinmektedir. Albaraka Türk Katılım Bankası olarak emeklilere uygun kar payı oranı ile faizsiz kredi hizmeti verilmektedir. Ayrıca emekli olan vatandaşlar için hac ve umre kredisi de bu banka tarafından faizsiz verilmektedir. Hac ve umre ziyaretlerinizdeki tüm harcamalarınızı bu bankadan alacağınız ihtiyaç kredisini kullanarak yapabilirsiniz. Albaraka Türk Katılım Bankası şubelerine giderek kimlik ve emekli belgenizi verip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bu Bankalar haricinde Emlak Katılım Bankası ve Türkiye Finans Katılım Bankası da emeklilere faizsiz kredi desteği veren bankalar arasındadır. Sizde bu bankalardan dilediğiniz zaman emekli maaşınızı taşıyarak istediğiniz zaman istediğiniz ihtiyaca göre kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ziraat Bankası gibi kamu bankalarından faizsiz kredi alamazsınız. Bu bankalar uygun faizlerle kredi hizmeti vermektedir.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR