Emeklilere maaşlarının 10 katına kadar nakit kredi imkanı sağlanacak!

Emeklilere maaşlarının 10 katına kadar nakit kredi imkanı sağlanacak!

Emeklilere maaşlarının 10 katına kadar nakit kredi imkanı sağlanacak!
Yayın Tarihi: 29.06.2023 13:44:00

SSK, Bağkur, memur ve EYT emeklileri için sevindirici bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emeklilere özel bayram kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında düşük faiz oranlarıyla emeklilere kredi imkanı sunulacak. Emekliler, maaşlarının tam 10 katına kadar kredi kullanabilecekler. İsterlerse 36 ay vadeli ve 50.000 TL'ye kadar, istedikleri takdirde 24 ay vadeli ve 100.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi alabilecekler. Devlet bankalarının emekliye yönelik bu kredi kampanyası, emeklilerin bayram harcamalarını ve ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine harekete geçen Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emekliye özel olarak promosyon fırsatları da sunmaktadır. Bu promosyonlar kapsamında, emeklilere 3.500 TL ile 5.000 TL arasında nakit destek ödemesi yapılmaktadır. Emekliler, maaşlarını bu bankalara taşıyarak müşteri olduklarında, promosyon ödemesini tek sefere mahsus olarak peşin alabilmekte ve karşılıksız bir ödeme elde edebilmektedirler.

Devlet bankalarının emekliye yönelik bu kampanyaları, emeklilere ekonomik anlamda destek sağlamayı ve bayram sürecinde maddi ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle sunulan krediler, emeklilere kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca, emeklilere sunulan promosyon ödemeleri de emeklilerin ekonomik durumunu desteklemekte ve finansal anlamda rahatlama sağlamaktadır.

Emeklilerin bu kampanyalardan faydalanabilmeleri için, Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank müşterisi olmaları gerekmektedir. Maaşlarını bu bankalardan alan emekliler, hem düşük faizli bayram kredisi kullanma imkanına sahip olacaklar hem de promosyon fırsatlarından yararlanabileceklerdir.

Bu kampanyalar sayesinde emekliler, bayram döneminde ihtiyaçlarını karşılamak ve harcamalarını düzenlemek adına finansal bir destek elde edebileceklerdir. Devlet bankalarının emekliye özel olarak düzenlediği bu fırsatlar, emeklilere daha kolay bir yaşam sunmayı amaçlamaktadır. Emekliler, bu kampanyalardan faydalanmak için ilgili bankaların şubelerini ziyaret edebilir veya internet üzerinden başvuru yapabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR