Emeklilere Müjde! 10.000 TL’ye Kadar Nakit Promosyon

Emeklilere müjde. Emekli olan vatandaşlara 10000 tL'ye kadar ödeme yapılıyor. Emekliler hemen 10000 TL nakit ödemeyi alabilir.

Emeklilere Müjde! 10.000 TL’ye Kadar Nakit Promosyon
Yayın Tarihi: 10.06.2023 12:28:00

Milyonlarca EYT’ li bankaların promosyon kampanyasını yakından takip ediyor. Bu bağlamda Deniz Bank’ ın EYT’ liler için hazırlanan 10.000 TL’ ye varak nakit promosyon kampanyasının detayı merak konusu oldu. İşte detaylar…

Deniz Bank’ ın hazırladığı kampanya binlerce kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Bu doğrultuda EYT’ liler için hazırlanan kampanyanın detayları vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılmaktadır. Kampanyanın detayları haberimizde yer almaktadır. 

EYT’lilere Müjde!

Yıl başından önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT düzenlemesi yapılacağını açıklamıştı. Ancak 6 Şubat sabahı Kahramanmaraş merkezli 7.8 v3 7.6 şiddetinde yaşanan deprem felaketinden dolayı meclis çalışmalarına ara verilmişti. Yaşanan deprem felaketi ile binlerce insanımız ölürken aynı zamanda binlercesi de yaralı bir şekilde kurtarıldı. 
Küresel ve yurt içi piyasalarda yüksek enflasyon rakamları ile mücadele devam ettiğinden kaynaklı hayat pahalılığı kendini her alanda göstermektedir. Dolayısı ile hem bankalar hem de diğer kurumlar tarafından hazırlanan kampanyalar yakından takip edilmektedir. Bu bağlamda Denizbank’ ın EYT liler için hazırladığı kampanya merak konusu oldu. 


10.000 TL’ye Kadar Nakit Promosyon!

Deniz Bank’ ın EYT’ liler için hazırladığı kampanya başlığında “Siz de EYT’liyseniz maaşınızı DenizBank’a taşıyın, 10.000 TL’ye varan promosyon ve emeklilere özel sayısız ayrıcalıktan faydalanın” bilgilerine yer verildi. Ayrıca bir alt başlıkta da “Siz de EYT'li olarak ilk defa DenizBank'tan maaş alacaksanız 3 yıl maaş alma sözünüze istinaden mobildeniz uygulaması indirerek 10.000 TL'ye varan promosyon fırsatından faydalanabilirsiniz!” bilgileri bulunmaktadır. 

13 Mart 2023 – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan EYT kampanyasına “tüm DenizBank şubeleri, İnternet Bankacılığı, MobilDeniz ve 0850 222 0 800” gini yerlerden katılım sağlanabilir. 

Kampanya detaylarına baktığımız zaman “SGK emekli maaşını ilk defa DenizBank'a aktarmayı taahhüt eden ve 3 yıl süre ile maaşını alma sözü veren EYT'lilere, 10.000 TL'ye varan nakit promosyon sunulacaktır. 3 yıldan önce kampanyadan çıkanlardan kıstelyevm usulü geri alım yapılacaktır. Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz. Promosyonunuz ilk maaşınızın bankamıza yatmasını takip eden 2 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılacaktır. Kampanya 16.06.2023 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır. 18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz; Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir. Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır. Detaylı bilgi 0850 222 0 800 iletişim merkezi ve tüm şubelerimizde” olduğunu görüyoruz. 

EYT ile emekli olup maaşını Denizbank’ tan almak isteyen kişiler “SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olacaksanız e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuruda, Emekli Sandığı'ndan emekli olacaksanız çalışmakta olduğunuz kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına ileteceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde banka tercihinizi Denizbank olarak belirtmelisiniz” bunu yapmalıdır. 
EYT promosyon başvurusu “Size en yakın Denizbank şubeleri ve 0850 222 0 800 iletişim merkezi aracılığı ile yapabilirsiniz. EYT'liyim, promosyon başvurusu yaptım, promosyon hesabıma ne zaman geçer? Promosyonunuz ilk maaşınızın bankamıza yatmasını takip eden 2 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılacaktır” şeklinde yapılır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR