Emeklilere müjde! Artık emekliler 8.000 TL'lik ödeme alma şansına sahipler

Emeklilere müjde! Artık emekliler 8.000 TL'lik ödeme alma şansına sahipler

Emeklilere müjde! Artık emekliler 8.000 TL'lik ödeme alma şansına sahipler
Yayın Tarihi: 7.10.2023 22:00:00

Emeklilere müjde! Artık emekliler 8.000 TL'lik ödeme alma şansına sahipler. Ekim ayı sonuna kadar başvurular geçerli olacak. Kamu bankaları olan Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ın yanı sıra Garanti Bankası ve PTT, emeklilere 8.000 TL'ye kadar ödeme yapma kararı aldı. Ekim ayı sonuna kadar başvuru yapacak olan bireyler, gelir belgesi gerektirmeden 8.000 TL'ye kadar ödeme alabilecekler.

Her banka, bu 8.000 TL'lik ödemeyi aynı gün içinde gerçekleştiriyor. Emekli maaşını Vakıfbank, Ziraat Bankası veya Halkbank'tan alan kişiler, kredi koşullarını yerine getirdikleri takdirde aynı gün içinde 8.000 TL'ye kadar ödemeyi alabilecekler. Başvurularını gerçekleştirecek olanlar, ilgili bankanın resmi web sitesine giderek kredi başvuru formunu doldurabilirler veya en yakın banka şubesini ziyaret ederek bireysel müşteri temsilcileriyle iletişime geçebilirler.

Garanti Bankası, 8.000 TL'lik ödemeyi mobil ödeme yoluyla sağlıyor. Garanti Bankası'ndan emekli maaşı alan kişiler, mobil uygulama üzerinden 7/24 saat boyunca 8.000 TL'ye kadar ödemeyi alabilirler.

PTT, SMS ile başvuru yapacak kişilere 8.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. PTT'ye "PTT" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı ekleyerek 30 50 numarasına SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Gönderilen SMS sonrasında PTT, en geç 10 dakika içinde kredi başvuru sonucunu iletecektir. Emeklilere sunulan bu ödeme fırsatı, emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR