Emeklilere Müjde! Haziran Ayında Ek Ödeme Yapılacak!

Emeklilere Müjde! Haziran Ayında Ek Ödeme Yapılacak!

Emeklilere Müjde! Haziran Ayında Ek Ödeme Yapılacak!
Yayın Tarihi: 12.06.2023 23:09:00

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Haziran ayında emeklilere ek ödeme yapılacak ve bu ödeme maaşlara yansıtılacak. SSK emeklilerinden Bağ-Kur emeklilerine, 4C'li çalışanlardan EYT'lilere kadar tüm emekliler, 14 bin TL'ye kadar ek ödeme alma imkanına sahip olacak. Bu ödemelerin yapılabilmesi için herhangi bir başvuru şartı aranmayacak ve emeklilerin maddi durumunu olumlu yönde etkileyecek.

Garanti Bankası, emeklilere yönelik sunduğu ek ödeme kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kampanyadan faydalanabilmek için emeklilerin maaşlarını 3 yıl boyunca Garanti Bankası'na taşımaları gerekmektedir. 3 yıl süresince maaşlarını Garanti Bankası üzerinden alan emeklilere, ek ödeme yapılacak. Ek ödeme miktarı, emeklinin aldığı maaşa göre değişiklik göstermekte olup, 6 bin 750 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Garanti Bankası'nın ek ödeme kampanyası, tüm emekli gruplarını kapsamaktadır. Maaşları 7 bin 500 TL ve üzeri olan emeklilere 4 bin 200 TL ile 6 bin 750 TL arasında ek ödeme yapılacaktır. Ayrıca, Garanti Bankası kartlarını kullanan emeklilere aylık olarak 1.000 TL'ye kadar promosyonlar da sunulmaktadır. Banka ayrıca, emeklilere özel faiz oranları ve ücretsiz EFT ve havale işlemleri gibi avantajlar sağlamaktadır.

Emekli vatandaşlara sunulan bu ek ödeme duyurusu, emekli maaşlarının artırılması ve emeklilerin maddi durumunun iyileştirilmesi amacıyla yapılmaktadır. Garanti Bankası'nın sunmuş olduğu ek ödeme fırsatından faydalanmak için emeklilerin maaşlarını bankaya taşıması gerekmektedir. Bu ödeme ile emekli maaşları Haziran ayında 14 bin TL'ye kadar çıkabilecektir. Emeklilere sunulan bu avantajlar, maddi anlamda destek sağlamakta ve emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflemektedir.

Garanti Bankası'nın ek ödeme kampanyası, emeklilerin maddi durumunu iyileştirmek amacıyla büyük bir fırsat sunmaktadır. Emekliler, maaşlarını bankaya taşıyarak ek ödemelerden faydalanabilir ve Haziran ayında maaşlarını 14 bin TL'ye kadar çıkarabilirler. Ayrıca, banka tarafından sunulan diğer avantajlarla da ekonomik olarak rahatlayabilirler. Bu fırsattan yararlanmak için emeklilerin belirtilen şartları yerine getirerek başvuru yapmaları yeterlidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR