Emeklilere müjde var: PTT'den emekli maaşı alanlara Limitsiz ödeme yapacak!

Emeklilere müjde var: PTT'den emekli maaşı alanlara Limitsiz ödeme yapacak!

Emeklilere müjde var: PTT'den emekli maaşı alanlara Limitsiz ödeme yapacak!
Yayın Tarihi: 7.07.2023 09:56:00

PTT ve Aktif Bank, yeni bir anlaşma gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için hızlı bir kredi kampanyası başlattıklarını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, PTT üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlara belirtilen şartlar doğrultusunda kredi ödemeleri aynı gün içinde verilecektir.

Bu kampanya sadece bireysel müşterilere değil, emekli ve devlet memuru olan vatandaşlara da tüketici kredisi imkanı sağlamaktadır. PTT, başvurularınızı kolaylıkla gerçekleştirebilmeniz için oturduğunuz yerden başvuru imkanı sunmaktadır. Acil ihtiyacınız olduğunda, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak nakit kredi kullanma fırsatına sahip olabilirsiniz. Başvurunuzun hemen sonuçlanması için işlemler hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek kredi ödemeleriniz sağlanacaktır.

PTT üzerinden kredi başvurusu nasıl yapılır? PTT'nin ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar için belirtilen şartlara uygun olmaları gerekmektedir. Bu şartları sağlayan vatandaşlara hızlı bir şekilde kredi ödemesi yapılacağı açıklanmıştır. PTT ve Aktif Bank iş birliğiyle başlatılan bu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyacı olduğunda hızlı bir şekilde kredi ödemelerini alarak ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

PTT üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, "PTT" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. 30 50 numarasına gönderdiğiniz mesaj sonrasında, ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlara banka tarafından hemen aynı gün içinde kredi ödemesi gerçekleştirilmektedir.

Bu anlaşma ile PTT ve Aktif Bank, vatandaşların ihtiyaç kredisi ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamalarına olanak sağlamaktadır. Acil nakit ihtiyacınız olduğunda, PTT üzerinden yapacağınız başvurularla hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR