Emeklilere Özel Kredi Kampanyası Başlatıldı! 3 Bankadan Kredi Kampanyası

Emeklilere özel kredi kampanyası yapan bankalar ve bu bankaların kredi şartları nelerdir? Emeklilere özel kredi kampanyası yaptığınızda, şartlar nelerdir? Emekliye özel olarak verilen bu kredilerde en fazla ne kadar alabilirsiniz? Sizlere yazımızda bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. İşte detaylar…

Emeklilere Özel Kredi Kampanyası Başlatıldı! 3 Bankadan Kredi Kampanyası
Yayın Tarihi: 7.09.2020 00:01:00

Emeklilere özel kredi kampanyası yapan bankalar ve bu bankaların kredi şartları nelerdir? Emeklilere özel kredi kampanyası yaptığınızda, şartlar nelerdir? Emekliye özel olarak verilen bu kredilerde en fazla ne kadar alabilirsiniz? Sizlere yazımızda bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. İşte detaylar…

Emekli olan kişilerin, uygun faizlerle kredi alacakları bankalardan işlem yapmaları için, bu bankalardan emekli maaşı alması gerekiyor. Eğer emekli maaşınız başvuru yapacağınız bankada değilse, sizlere özel olarak verilen kredileri almak için maaşınızı taşımanız gerekmektedir. Emekli maaşınızı taşıdıktan sonra, bu bankalardan şartsız ve kefilsiz kredilerinizi kullanabilirsiniz. Emekli olan kişilere verilen bu kredilerde, 60 ay vade ve belirtilen limitlere kadar kimlikle işlem yapılacaktır. Bankalardaki siciliniz uygunsa veya banka kredi notunuz yüksekse daha kolay kredi alacağınızı söylemek istiyoruz. İşte şimdi sizlere emekliye kredi veren bankalar hakkında bilgiler verelim.

Burgan Bank Emekliye Özel Kredi Kampanyası

Burgan Bank, emekli maaşını bu bankaya taşıyan müşterilerine 100.000 TL’ye kadar anında kredi imkanı vermektedir. Sizlerde bu bankadan kolay bir şekilde, kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi anında şubelerden kullanabilirsiniz. Banka emekli olan kişilere ayrıca maaşlarına göre 1.500 TL’ye kadar promosyon destekleri de vermektedir. Burgan Bank, emekliye özel kredi kampanyası yaparken vereceği kredilerde 3 ay erteleme ve 60 ay vadeli kredi kullanma seçeneklerini de uygulamaktadır.

Ziraat Bankası Emekliye Özel Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası, kamu bankası olmasından dolayı, diğer bankalara nazaran daha uygun faizlerle işlem yapmaktadır. Bunun için emekli maaşınızı alacaksanız, Ziraat Bankası şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası emekli maaşını bu bankadan almıyorsanız, 100.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli olarak kredinizi almak için maaş taşıması yapmanız gerekiyor. Güncel icralık ve avukatlık borçlarınız varsa, bu bankadan kredi onayı alamazsınız. Bu borçlarınızı bitirdikten sonra, kredi başvurusu yapabilir ve anında kredi imkanından faydalanabilirsiniz. Ziraat Bankası emekliye özel kredi kartı kampanyası ve banka promosyonu da vermektedir. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kredinizi kullanabilirsiniz.

Vakıfbank Emekliye Özel Kredi Kampanyası

Vakıfbank, emekliye özel kredi kampanyasını sizler için hazırlamıştır. Bu bankada kamu bankası olmasından dolayı uygun faiz oranlarıyla kredi kullandırmaktadır. 125.000 TL’ye kadar olan kredilerde, aynı gün şube yetkisinde kredi vermektedirler. Bu bankadan maaş alıyorsanız maaşınızın 22 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Banka ayrıca emekli maaşını taşıyan müşterilere, promosyon imkanı ve bankanın verdiği aidatsız emekli kredi kartını da sunmaktadır. Emekli maaşınız bu bankada değilse de kredi alabiliyorsunuz ama maaşınızı Vakıfbank’a taşımanız gerekiyor. Maaş taşıması yapınca maaşın 15 katına kadar kredi başvurusu yapabilir, maaş taşındıktan sonra, ilk maaşınızı çektikten sonra da geriye kalan 7 katını kullanabilirsiniz. Banka emeklilere borç kapatma kredisi de vermektedir. Emekli olup, kredi alacaksanız, borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.  Bu krediyle tüm banka borçlarınızı tek bir yere toplayabilirsiniz.
 
 
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR