Emeklilere Tek Tek Açıklandı! Ek Ödeme Onayı TBMM Onayından Geçti ve Ödemeler Başladı!

Emeklilere Tek Tek Açıklandı! Ek Ödeme Onayı TBMM Onayından Geçti ve Ödemeler Başladı!

Emeklilere Tek Tek Açıklandı! Ek Ödeme Onayı TBMM Onayından Geçti ve Ödemeler Başladı!
Yayın Tarihi: 9.10.2023 20:31:00

Son dakika haberine göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) onayıyla emekli maaşı alan kişilere ek ödeme verilmesi kararı alındı. Nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere yönelik bu destek, 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanını içermektedir. Uygun faiz oranlarıyla sağlanacak bu ödemeler, emekli maaşı müşterisi olan kişilerin hesaplarına aktarılacaktır. Acil nakit ihtiyacı bulunan emekliler, bu bankalar üzerinden kredi başvurusu yaparak avantajlı ödeme seçeneklerinden faydalanabileceklerdir. Ancak, bu ek ödemelerden yararlanmak için emekli maaşı alanların önceden belirlenmiş bankalarla çalışmaları gerekmektedir.

Emekliye Ek Ödeme Kampanyası ve Başvuru Detayları

Emekli maaşlarına göre ödeme alacak kişiler, özellikle Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden destek almaktadırlar. Bu bankalar, uygun faiz oranlarıyla ek ödeme kredi kampanyası düzenlemektedir. Kampanya kapsamında 3 ay ertelemeli olarak sağlanacak olan kredi, acil nakit ihtiyacı olan emeklilere büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Başvuru yapacak olan kişiler, banka müşterisi olmaları durumunda bankanın mobil uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde başvurularını tamamlayabilirler. Mobil uygulama kullanımı mümkün olmayanlar ise banka şubelerine giderek kredi başvurusu yapabilirler.

Devlet destekli olarak verilecek olan ek kredi ödemesi, 50 bin TL'ye kadar olan miktarlarda ve 36 aya kadar vade seçenekleriyle sunulacaktır. Bankalar, daha yüksek limitlerde kredi taleplerini değerlendirecek ve bu kredilerle emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacaktır. Bu kampanya, emekli vatandaşların finansal anlamda rahatlamalarına önemli bir katkı sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR