Emeklilikte Yaşa Takılanlara Sevindiren İddia! EYT’lilere Erken Emeklilik Yolu Gözüktü!

Emeklilikte yaşa takılanlar ülkemizin en büyük sorunlarından bir tanesidir. Başta emeklilik için erkenden beklemeye başlayan ve hak etmediği halde erken emeklilik talep eden vatandaşlarımızın yarattığı kaos ortamı tahmin edilebilir durumda. Emeklilik bekleyen vatandaşlarımızı sevindiren

Emeklilikte Yaşa Takılanlara Sevindiren İddia! EYT’lilere Erken Emeklilik Yolu Gözüktü!
Yayın Tarihi: 30.04.2020 14:28:00

Emeklilikte yaşa takılanlar ülkemizin en büyük sorunlarından bir tanesidir. Başta emeklilik için erkenden beklemeye başlayan ve hak etmediği halde erken emeklilik talep eden vatandaşlarımızın yarattığı kaos ortamı tahmin edilebilir durumda. Emeklilik bekleyen vatandaşlarımızı sevindiren haber ise Ak Partili vekillerden geldi.

Gün içerisinde yapılan konuşmalar arasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar da vardı. Çok uzun bir süredir hükümetin gündemini meşgul eden emeklilikte yaşa takılanlar konusu artık çözüm buldu. Bundan böyle herkes kolay bir şekilde erken emeklilik hakkından faydalanabilecek. Emekli olmak isteyen vatandaşlarımız için ne tür bir çalışma olduğu hala açıklanmadı ancak çok kısa bir süre içerisinde ne tür çalışmalar olacağını göreceğiz. Türkiye’de 4,5 milyon emeklilikte yaşa takılan vatandaş var. Bu vatandaşlarımızın emeklilik konusunda her zaman gündem yaratması hükümeti rahatsız etmiş olacak ki sürekli konusu açılıyor Meclis’te. Tüm gazeteler tarafından paylaşılan haberin detayları şu şekilde…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar 4,5 Milyon Oldu! EYT’liler İçin Yepyeni Bir Süreç Başlıyor!

Korona virüs ile mücadele sürecinde en fazla aranan konulardan bir tanesi de erkekler için 43 yaşında emeklilik ile kadınlar için ise 38 yaşında emeklilik başlıkları oldu. Söz konusu haberlerde bu konuya dair iddiaların araştırıldığı ifade edildi. Bu yaş aralığında emekli olunması için bir düzenleme yapılmasının çok küçük bir ihtimal dahlinde olduğunun üzerinde durulduğu açıklamada erkeklerde 43, kadınlarda 38 yaşında emeklilik düzenlemesinin TBMM'den kabul edilmeyeceği belirtildi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlardan Gelen Talepler İse Şu Şekilde!


EYT'li vatandaşların düzenleme konusunda yeni bir adım talebi bulunuyor. Bu kapsamda halen uygulamada olan emeklilik yaşının düşürülmesi talep ediyor. Sistemin sonradan değiştirildiğinin ifade edildiği taleplerde ise yaş şartının aşağı çekilmesi üzerinde duruluyor.

İlk Teklif MHP’den Geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılan Vatandaşlarımıza yönelik hazırlanacak olan bu yeni programla birlikte tüm emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi bekleniyor. 4,5 milyon emeklilikte yaşa takılan vatandaşın bir an evvel emekli edilmesi bekleniyor. Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşların durumuna dair teklifin Milliyetçi Hareket Partisi tarafından geldiği bildirildi. Meclisin kapalı olduğunu ve yeni dönemde TBMM'nin açılması ile söz konusu düzenlemenin yeniden ele alınabileceği ifade edildi.

AK Parti’den Emeklilikte Yaşa Takılanlara Yeşil Işık Yandı!

Emeklilikte yaşa takılan 4,5 milyon vatandaşımızı asıl sevindiren haber AK Parti’den geldi. AK Partili Milletvekillerince verilen bilgiye göre emeklilikte yaşa takılanlar yasası konusunda yeni düzenlemeler gelebileceği söylendi. Bu durumda emeklilikte yaşa takılanlar konusunda yeni bir çözüm yolunun daha yolları aranıyor demektir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR