Emekliye 12.350 TL! Kasım ayında emeklinin cebi dolacak!

Garanti BBVA'dan emekliye dev promosyon müjdesi!

Emekliye 12.350 TL! Kasım ayında emeklinin cebi dolacak!
Yayın Tarihi: 17.10.2023 11:11:00

Emekli vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası verilen bir defaya mahsus olmak üzere 5 Bin TL müjdesinin ardından promosyon müjdesi de geldi. Emekliye Garanti BBVA’dan dev promosyon teklifi geldi.

Emekliler aylardır geçinemediklerini söyleyerek emekli aylıklarına zam bekliyordu. Geçtiğimiz Pazartesi günü Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan zam müjdesi bekleyen emeklilere 5 Bin TL ikramiye haberi gelmişti. Zam haberi alamayan SSK, Bağkur ve memur emeklilerine bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye verileceğini duyurmuştu.


Emekiler Kasım ayında alacaklaraı 5000 TL ek ikramiyi beklerken bir müjde de Garanti Bankası’ndan gelerek emeklilerin zam beklentisini bir miktar düşürdü. Emeklilere verilecek olan bir defaya mahsus olmak üzere 5 Bin TL ikramiye sonrası Garanti BBVA’da emeklilere dev bir promosyon haberi duyurusunda bulundu. Emekli vatandaşların yüzünü güldüren haber Garanti BBVA’dan geldi. Emekli maaşını Garanti Bankası’na taşıyan emeklilere 12.350 TL promosyon teklifi geldi. Kira, market, torun alışverişi yaşayan ve zorlanan emekliler bankaların promosyon savaşlarından yararlanarak yüzlerini güldürüyor. Hangi banka en çok promosyon ödemesini yapacak merakla her ay kontrol eden emeklilere Garanti Bankası’ndan cazip bir teklif geldi.

KASIM AYINDA EMEKLİNİN CEBİ DOLACAK

Garanti BBVA emekli maaşını kendi bankasına taşıyan emekli müşterilerine 12.350 TL promosyon ödemesi yapacak. Emekliler 3 yıl boyunca Garanti BBVA’da kalma taahhüdünde bulunurlarsa ayrıca düşük faizli kredi çekme imkanı da Garanti Bankası’ndan emekli müşterilerine sunulacak. Böylelikle emekli vatandaşlar Kasım ayında hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından duyurduğu bir defaya mahsus olarak verilen 5 Bin TL alacak hem de Garanti BBVA’dan 12.350 TL promosyon ödemesi alacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR