Emekliye 20 bin TL ödeme ile ilgili sabah 09:30'da açıklama yapıldı! Başvuru yapan hesaba atabilecek!

Emekliye 20 bin TL ödeme ile ilgili sabah 09:30'da açıklama yapıldı! Başvuru yapan hesaba atabilecek!

Emekliye 20 bin TL ödeme ile ilgili sabah 09:30'da açıklama yapıldı! Başvuru yapan hesaba atabilecek!
Yayın Tarihi: 27.06.2023 09:54:00

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine sevindirici bir haber geldi. ING Türkiye, Kurban Bayramı öncesi açıkladığı yeni kampanya ile emeklilere büyük bir destek ödemesi sunmaktadır. SSK ve BAĞ-KUR emeklisi olmanın bir önemi bulunmamaktadır, tüm emekliler başvuruda bulunabilirler. ING Bank'ın emekliye özel kampanyasının detayları da açıklanmıştır.

20000 TL ÖDEME OLACAK!

Emeklilere yönelik olarak ING Bank tarafından yapılan duyuruya göre, emekliler 20.000 TL'ye varan destek ödemesinden faydalanabileceklerdir. Son başvuru tarihi olarak Pazartesi günü belirlenmiştir. Başvurusunu bu tarihe kadar gerçekleştiren emeklilere bu ödeme sağlanacaktır. ING Bank, emekliye özel promosyon fırsatları ve düşük faizli kredi imkanları da sunmaktadır. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen emekliler, emekli maaşlarını ING Bank'a taşıyarak 3 yıllık müşteri olabilir ve çeşitli avantajlardan yararlanabilirler.

EMEKLİLER ALACAK

ING Bank'ın emeklilere yönelik destek ödemesi, Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin cebini dolduracak bir fırsat sunmaktadır. Bu ödeme, tüm 4A, 4B ve 4C emeklilerine uygulanmaktadır. Ayrıca, EYT emeklileri de bu kampanyadan faydalanabilmektedir. Emekliler, en yakın ING Bank şubesine giderek başvurularını gerçekleştirebilirler. Onaylanan başvurular, aynı gün içinde ödemelerini alacaklardır. Bu promosyon fırsatını kaçırmamak için zaman kaybetmeden başvurunuzu yapmanız önemlidir.  ING Bank'ın Kurban Bayramı öncesi gerçekleştirdiği destek ödemesi kampanyası ile emeklilere büyük bir müjde verilmiştir. Emekliler, 20.000 TL'ye varan destek ödemesinden faydalanabilirler. Ayrıca, promosyon fırsatları ve düşük faizli kredi imkanları da sunulmaktadır. Emeklilerin bu fırsatı kaçırmamaları ve başvurularını en geç Pazartesi günü yapmaları önemlidir. ING Bank, emeklilere bayram öncesi cebini doldurma imkanı sunarak onları sevindirmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR