Emekliye 5 Bin TL müjdesi sonrası şimdi de 2 Bin TL ödeme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme açıklaması sonrası emekliye bir ödeme haberi daha geldi!

Emekliye 5 Bin TL müjdesi sonrası şimdi de 2 Bin TL ödeme!
Yayın Tarihi: 11.10.2023 13:00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün, emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapılacağını duyurmuştu. Emekli vatandaşlar 5000 TL ödemenin ne zaman yapılacağını merakla beklerken bir müjde daha geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde emekli vatandaşlarımıza tek seferlik 5 bin TL ödeme yapılacağını açıklamıştı. Kabine toplantısı sonrası konuşan Recep Tayyip Erdoğan, "Ödemeler, kasım ayının ilk yarısı itibarıyla emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacak. Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 Bin TL ödemesi, Kasım ayının ilk yarısı itibarıyla emeklilerin hesabına yatırılmış olacağı açıklandı. Emekliler zam haberi beklerken bir defaya mahsus 5 Bin TL ödeme haberi gelmişti. Peki emekliye zam gelmeyecek mi?


ZAM YOK ÖDEME VAR!

Emekli vatandaşlar artan kira ve gıda gibi fiyatları nedeniyle geçinemediklerini duyurmaya çalışmış ve zam beklentisine girmişti. Emekliler zam haberi beklerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 Bin TL ödeme müjdesi vermişti. Bu durum emeklileri biraz olsun sevindirse de zam yapılmayacak mı korkusu sardı. Emekli vatandaşlar 5 Bin TL ödeme sonrası emekli maaşlarına zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken bir ödeme haberi daha geldi!

Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir defaya mahsus olmak üzere emeklilere 5 Bin TL ödeneceğini müjdelemiş ancak emekli maaşlarına zam için hiçbir şey söylememişti. Bu durum emeklileri düşündürse de 2 Bin TL ek ödeme müjdesi o bankadan geldi. Halkbank emekli müşterilerine maaşlarını taşımaları durumunda 2 Bin TL Hoşgeldin promosyonu vereceğini müjdeledi. Emekli vatandaşlar böylelikle Kasım ayında hem 5 Bin TL hem de hesaplarınanı bankaya taşımaları durumunda 2 Bin TL alarak maaşlarına ek 7000 TL alacaklar.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR