Emekliye Büyük Destek 3 Banka Kampanyanın Dibine Vurdu

Emekliye özel krediler emekli olan bireyin acil nakit ihtiyaç durumlarında kullanabilecekleri nakit para olarak bilinmektedir.

Emekliye Büyük Destek 3 Banka Kampanyanın Dibine Vurdu
Yayın Tarihi: 16.08.2023 15:46:00

Emekliye yüzde 25 zam sonrasında bankalar adeta teyakkuza geçti. Emekliye özel krediler emekli olan bireyin acil nakit ihtiyaç durumlarında kullanabilecekleri nakit para olarak bilinmektedir. Emekli kredisi emeklilerin gelirlerine ve yaş seviyelerine Uyan şekilde belirlenirken ödeme koşulları da yaşa göre esnek Hale getirilmektedir. Emeklilere özel kredi veren Birçok banka bulunmaktadır.

Bu bankalar arasında;
Ziraat Bankası
Halkbank
Vakıfbank
Türkiye İş Bankası
Garanti BBVA
Akbank
Denizbank
Şekerbank
QNB Finansbank
Fibabanka bulunmaktadır

Her bankanın emekliye Kredi vermesi için farklı bir stratejisi bulunmaktadır. Bankalar kredi faiz oranlarını vade vakitlerinin ve başvuru şartlarını zaman zaman güncellemektedir. Emekliler ise emeklilere özel kredi hesaplaması yapmak için birçok karşılaştırma sitesini kullanarak oturduğu yerden kaç faizle kredi çekeceğini öğrenebilmektedir. Öte yanda emeklilere özel kredilerden faydalanmak için emekli maaşını ilgili bankaya taşıması durumunda daha avantajlı duruma gelebilmektedir bazı bankalar ise emekli maaşınızı taşımasanız bile kredi imkanı sunmaktadır.

Emekliye en uygun kredi veren banka araştırması arama motorları üzerinden sürekli yapılmaktadır. Farklı bankalar emeklilere farklı şekilde kredi seçenekleri sunmaktadır. Her bankanın emekli özel kredi kampanyası farklı avantajları beraberinde getirmektedir. Mesela Kimi bankalar daha uzun ödeme süreleri imkanını tanırken bazı bankalar düşük faiz oranı ya da yüksek meblağ da kredi miktarı ile ek ödeme verebilmekte. Bunu örneklendirecek olursak PTT emekli kredisi kampanyasında 10.000 TL kredi tutarı 36 ay vade ile 2.69 faiz oranı uygulanmaktadır. Aylık taksit tutarı ise 360 TL'ye denk gelmektedir Yapı Kredi emekli özel ihtiyaç kredisi kampanyasında ise 10.000 TL kredi tutarı yine 36 ay vade ile çekilmesi sağlanırken %2,49 faiz oranı uygulanmaktadır. Düzenlenen kampanya kapsamında aylık taksit tutarı 359 TL olmaktadır. Garanti Bankası da emekliye özel ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer almaktadır 10.000 TL kredi 36 ay vade ile %2,96 faiz imkanı ile verilmektedir Garanti BBVA emekli kredisinin aylık ödeme tutarı ise 377 TL'ye denk gelmektedir




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR