Emekliye ek ödeme 14.000 TL olarak ödenecek! Emekli maaşlarını alanlara destek başladı!

Emekliye ek ödeme 14.000 TL olarak ödenecek! Emekli maaşlarını alanlara destek başladı!

Emekliye ek ödeme 14.000 TL olarak ödenecek! Emekli maaşlarını alanlara destek başladı!
Yayın Tarihi: 2.10.2023 16:07:00

Emekli maaş hesapları üzerinden 14.000 TL'ye kadar nakit ödeme alacak olan tüm vatandaşlar için yapılan yeni destek ödemelerinden faydalanacak olan vatandaşlara 36 ay vadeli olarak yeni bir ihtiyaç kredisi ödemesi verileceği açıklandı. emekli maaşınızı almış olduğunuz banka üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirerek bireysel kredi kampanyası ile birlikte sizler de 14.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanılabilecek ve devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak Kredi işlemlerinizi hemen aynı gün içinde yapabileceksiniz. kamu bankaları olarak hizmet veren Halkbank Vakıfbank ve Ziraat Bankası gibi bankaların yanı sıra faizsiz olarak bankacılık hizmeti veren Ziraat katılım Bankası ve Vakıf katılım Bankası üzerinden de nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek emekli maaşınızı üzerinden ek ödeme 14 bin TL alabilirsiniz.

Kamu bankaları tarafından başlatılan 14.000 TL emekliler için verilecek olan ek ödemeler ile ilgili duyuru sonrasında nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde ödemeler hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. 3 kamu Bankası tarafından da 14.000 TL'ye kadar nakit kredi imkânından faydalanacak olan kişilere verilecek olan bu kredilerde özellikle maaş müşterisi olan vatandaşlar maaş üzerinden daha önce Kredi almadıysa bu bankalar üzerinden daha yüksek limitlerde de krediyi kullanabilmektedir. 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank gibi bankaların yanı sıra katılım bankaları olan Ziraat ve Vakıf katılım bankaları üzerinden de emekli maaş hesabınız üzerinden 14.000 TL ödeme alabilecek ve bu kredileri hızlı bir şekilde kullanabileceksiniz...



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR