Emekliye ek ödeme: Ziraat bankası nakit için kolları sıvadı, 20.000 TL verecek

Emekliye ek ödeme: Ziraat bankası nakit için kolları sıvadı, 20.000 TL verecek

Emekliye ek ödeme: Ziraat bankası nakit için kolları sıvadı, 20.000 TL verecek
Yayın Tarihi: 25.10.2023 22:45:00

Emekli maaşı hesabınız üzerinden Ziraat Bankası aracılığı ile birlikte 20.000 TL almak isteyen vatandaşlara duyuru paylaşıldı ve emekli maaşı hesabınız üzerinden Ziraat Bankası sizlere kredi ödemesi vereceğini duyurdu. 20.000 TL'ye kadar ihtiyacınızın olması durumunda gelir belgesiz olarak alabileceğiniz bu kampanyaya katılmak isteyen tüm vatandaşlar 36 ay vadeli bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirebiliyor ve nakit işlemleri için bu banka üzerinden Kredi alabiliyor. 20.000 TL bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve başvurunuzu bu bankalar üzerinden gerçekleştirmek istiyorsanız emekli maaş hesabınız üzerinden 20.000 TL ödemenizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası başlatmış olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan emeklilere daha yüksek limitlerde de kredi ödemeleri verirken aynı zamanda Banka borçlarını kapatmak isteyen kişilere de borç kapatma kredisi imkanından faydalanmalarına olanak sağlıyor. Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve 20.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alabileceğiniz kampanyaya katılmak isteyen tüm vatandaşlar 36 ay vadeli bu ihtiyaç kredisini Ziraat Bankası Kendi internet bankacılığı uygulaması olan mobil uygulama üzerinden de gerçekleştirebiliyor.

Ziraat Bankası hesabını üzerinden alacağınız mobil internet bankacılığı şifresi ile birlikte 7 gün 24 saat 20.000 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz. 2023 yılı içerisinde Ziraat Bankası özellikle emekli olan vatandaşlara sürekli olarak güncel kampanyalar yaparken nakit kullanmak isteyen kişilere destek olmaya devam etmektedir. ziraat Bankası kendi bankasından emekli maaşı almayan vatandaşların maaş taşıma işlemleri sonrasında 5000 TL'ye kadar emekli promosyonu ve 100.000 TL'ye kadar da İlk defa kredi kullanacak olan kişilere destek oluyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR