Emekliye ek ödemeler ile ilgili son dakika! 12:30'da Cumhurbaşkanı onayı verildi ve 7000 TL ödeme verileceği açıklandı!

Emekliye ek ödemeler ile ilgili son dakika! 12:30'da Cumhurbaşkanı onayı verildi ve 7000 TL ödeme verileceği açıklandı!

Emekliye ek ödemeler ile ilgili son dakika! 12:30'da Cumhurbaşkanı onayı verildi ve 7000 TL ödeme verileceği açıklandı!
Yayın Tarihi: 26.06.2023 12:54:00

Emekli olan kişiler için yeni bir ödeme duyurusu yapıldı. Bugün yapılan açıklama ile birlikte emekli maaşı alan herkes ek olarak 7000 TL daha ödeme alabilecekler. Son dakika haberi ile birlikte emekli maaşlarına yapılacak olan bu ödemeler nasıl verileceği merak edilmektedir. 

Kurban bayramı için emekli ikramiyelerinde herhangi bir zam yapılmaması emekli olan kişileri üzdü. Bu durumda hükümet yetkilileri emekli maaşı alacak kişilere ek ödemeler verileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı ay başında yaptığı açıklamalarda emekli maaşlarına zam ile birlikte emekli ikramiyelerinde de zam alacağı bir konuşma yapmıştı. Kurban bayramı ikramiyeleri vatandaşların hesaplarına yatarken bu zam ile ilgili herhangi bir konu konuşulmuyor. 

En yüksek emekli maaşı alan kişilerin 2000 TL emekli bayram ikramiyeleri hesaplarına yattı. Emekli maaşı alan kişiler için yapılan son dakika açıklamasında 2000 TL haricinde bayram için 7000 TL daha ödeme gündeme geldi. Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan bu ödemeler nasıl alınacak merak edilmektedir. 

SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi olan herkes için müjdeli haber bayram ikramiyesi haricinde kurban bayramında kullanılacak olan 7000 TL ek ödeme ile ilgili olarak verilmektedir. Emekli ikramiyelerine zam haberini getiren bu destek ödemeleri ayrıca emekli maaş hesaplarından daha önce nakit almayanlara daha yüksek olarak verilmektedir. Emekliler bu ödemeler nasıl alacak araştırmalar yapılmaya başlandı.


EMEKLİLERE ÖDEME MÜJDESİ VAR! 

SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi 7000 TL ek ödeme alabilmesi için Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank veya PTT Üzerinden emekli maaşı alması gerekmektedir. 7000 TL'ye kadar emekli maaşı hesabınız üzerinden alacağınız bu nakit ödemelerde herhangi bir faiz uygulanmayacak. Bayramın 1. ve 4. günü bile olsa bu ödemeleri internet üzerinden hemen alacak ve bu ödemeleri kullanabileceksiniz. 2000 TL bayram ikramiyesi alan emekliler için yapılan bu yeni ödemeler 7000 TL olarak, kamu bankasından emekli maaşı alan kişilere verilmektedir.

EYT İLE EMEKLİ OLANLARDA ALACAK...

Son yapılan EYT ile emekli olan kişiler içinde bu destek ödemeleri verileceği açıklandı. Haziran ayı sonuna kadar bankaların başlattığı bu 7000 TL ödemeler ile ilgili karar verildi. Sizlerde eğer emekli maaşınızı bu bankalardan alıyorsanız 12 ay 24 ay veya 36 ay vadeye kadar bölerek de emekli maaş hesaplarınız üzerinden destek alacaksınız. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR