Emekliye Faizsiz Kredi Müjdesi (PTT Emekliye faizsiz kredi) Devlet Destekli

Emekliye faizsiz kredi müjdesi. Türkiye'de hizmet vermeye başlayan bir çok bankadan 2019 Faizsiz kredi müjdesi geldi. Özellikle emeklilere finansman desteği adı altında bir çok banka ve PTT Şubesi Faizsiz kredi müjdesi verdi.

Emekliye Faizsiz Kredi Müjdesi (PTT Emekliye faizsiz kredi) Devlet Destekli
Yayın Tarihi: 19.08.2019 10:49:00

Emekliye faizsiz kredi desteklerinin yeni anlaşması resmen yayınlandı. Özellikle faizsiz kredi desteği herkes için olmazsa olmaz, bu sebeple maaşının 5 katı ve 10 katı arasında faizsiz acil ihtiyaçlarınız için para çözümleri bulunuyor. PTT arkasında faizsiz kredi müjdesi geldi. 

Hangi Bankalardan Faizsiz Kredi Çekebilir

Emekliye faizsiz kredi için bankalar bir çoğu kamu bankaları ve PTT oluyor. Devlet Destekli nakit ihtiyaçlarını gidermek için bankalar üzerinden düşük faiz oranıyla yada 0 faizli kredi çekmek mümkün. Emekliler için uygun kredi desteği sağlayan bankalar şu şekilde;

1- Ziraat Bankası

2- Halkbank

3- Ziraat Bankası

4- Kuveyt Türk Katılım Bankası

5- PTT Bank

Beş bankadan emekli maaşlarıyla faizsiz kredi çekmek mümkün oluyor. Bankalardan emekli maaşı ve kredi çekmek isteyen kişilerde aranan temael şartlar arasında, çekilecek kredi miktarının aylık emekli maaşının 70'ini geçmemesi olarak belirtildi. Maaş miktarı, kredi geçmişi ve kredi notu da bu bankalardan kredi çekmek için dikkate alınacak önemli unsurlar arasında yer alıyor.

PTT Bank Faizsiz Kredi Desteği (Emekliye)

PTT emekli kredisi çok revaçta. PTT tarafından anlaşmalı bankalar üzerinden faizsiz yada düşük faiz oranlarıyla kredi çekmek mümkündür. En çok tercih edilen PTT Emekli kredileri ve en uygun krediler arasında sayılan PTT Kredi için şartlar şu şekilde;

1- 85 yaşından küçük olmak


2- Emekli Maaşı PTT üzerinden almak

3- Kredi taksitleri maaştan %50 düşük olması

4- Kredi Notu yeterli olacak

şartları sağlanmalıdır. Bu şartları sağlayan PTT üzerinden emekli kredileri başvuruları yapılabilir. PTT için gidebileceğiniz bankalar şu şekilde;

Burgan Bank

İng Bank

Aktif Bank

olarak belirtildi. PTT anlaşmalı kredileriyle PTT üzerinden kredi çekmeniz mümkün. İster emekli maaşına ister normal maaşa olsun kredi talebinde bulunmak için doğrudan banka üzerinden kredi başvurularını yapabilirsiniz.

Halkbank Emekliye Kaç Para Kredi Veriyor

Halkbankasından 25 ve 50 bin TL arasında kredi çekebilirsiniz. 60 ay vade ile çekim yapabilirsiniz. Faizsiz yad açok düşük faiz oranlarıyla Halkbank emekli kredisinden yararlanabilirsiniz. 

Onaylanan Kredi İptal Edilebilir Mi?

Onaylanan kredi başvurusunu iptal etme hakkı bulunmakta olup bu hak yasalar tarafından cayma hakkı ibaresi altında korunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti anayasası tarafından hizmet alımlarında iptal ve cayma hakkı bulunmaktadır. Cayma hakkı için belli bir süre bulunmaktadır ve bu süre içinde müşteri tarafından cayma işlemi yapılmaz ise banka 30 günlük süre içinde otomatik olarak kredi onayını düşürmektedir. Bu neden ile de kredi başvurusu yapan vatandaşın özel olarak krediyi reddetmesi ya da cayma işlemini başlatmasına gerek kalmamaktadır. Onaylanan krediler iptal edilebilir olup cayma hakkı müşteriler için saklıdır ve her bankanın bir cayma ve iptal politikası her kredi ve hesap işlemi için özel olarak bulunmaktadır. 


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR