Emekliye flaş gelişme haberi: 18.090 TL ödeme olacak!

Emekliye flaş gelişme haberi: 18.090 TL ödeme olacak!

Emekliye flaş gelişme haberi: 18.090 TL ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 31.07.2023 09:30:00

Emekli vatandaşlar için müjdeli haber geldi! Devlet destekli yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla emekli olan vatandaşlar, 18.090 TL'ye kadar ödeme alabilecekler. Bu haberle birlikte emekliler, nasıl başvuru yapacakları konusunda araştırmalarına başladılar. Emekli maaş hesabı üzerinden yapılan başvurularla ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar, aynı gün içinde destek ödemelerinden faydalanarak kredilerini hemen kullanabilecekler ve onaylanan bu kredileri hesaplarına aynı gün içinde alabilecekler.

Devlet Destekli Nakit Kredi İmkanı

Emekli maaş hesabı üzerinden yapılan başvurularda, 36 ay vadeye kadar verilecek olan bu krediler, devlet destekli olarak emeklilere nakit kredi verilmektedir. Bu kampanya ile emekli vatandaşların maddi ihtiyaçları karşılanacak ve hayatlarına kolaylık sağlanacak.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan emeklilere, bankanın şartlarına uygun olmaları durumunda aynı gün içinde hızlı bir şekilde kredi ödemesi yapmayı taahhüt ediyor. Ayrıca, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan vatandaşlara 3 ay ertelemeli ödeme imkanı da sunuyor. Başvuruları için bankanın internet bankacılığı uygulamalarını da kullanabilirler.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Akbank da emekli vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlemiştir. Vatandaşlar, cep telefonları üzerinden mesaj atarak veya 444 25 25 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayarak başvuru yapabilirler. Akbank Direkt uygulaması üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkündür. Acil ihtiyacı olan emekli vatandaşlar, bu bankadan 7/24 internet bankacılığı uygulamalarıyla kredi başvurusunda bulunabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR