Emekliye gece resmi gazetede açıklandı! En az 3 bin TL ödenecek!

Emekliye gece resmi gazetede açıklandı! En az 3 bin TL ödenecek!

Emekliye gece resmi gazetede açıklandı! En az 3 bin TL ödenecek!
Yayın Tarihi: 3.10.2023 21:40:00

Emekli vatandaşlar, 3000 TL ile 6000 TL arasında nakit ihtiyaçlarını karşılamak için tercih edebilecekleri özel kampanyalara katılarak 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanma fırsatına sahiptirler. Bu kampanyalar, emekli maaşını kendi bankası üzerinden alan bireylere özel olarak sunulmaktadır. İşlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmek isteyen emekliler, kendi bankalarının internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak bu avantajlı kredi kampanyalarından yararlanabilirler.

Ziraat Bankası: Ziraat Bankası, kamu bankası olması nedeniyle emekli maaşını bu bankadan alan vatandaşlara özel olarak tasarlanmış bir ihtiyaç kredisi kampanyası sunmaktadır. Emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alanlar, 3000 TL ile 6000 TL arasında nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bu kampanyadan faydalanabilirler. Başvurularını hızlı bir şekilde internet bankacılığı uygulaması üzerinden gerçekleştirebilir ve kısa sürede kredi kullanabilirler.

Şekerbank: Emekli maaşını Şekerbank'tan alan vatandaşlar da 3000 TL ile 6000 TL arasında nakit kredi kullanma imkanına sahiptir. Şekerbank, internet bankacılığı uygulamaları ve müşteri hizmetleri üzerinden emeklilere kolay başvuru imkanı sunmaktadır. Şekerbank müşterileri, ihtiyaç kredisi başvurularını hızlıca gerçekleştirebilir ve en yakın şube üzerinden de başvurularını tamamlayabilirler.

Halkbank: Halkbank, kampanyalarıyla emekli maaşı alan vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Emekliler, Halkbank şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak anında kredi başvurusu yapabilir ve uygun şartlara sahipse aynı gün içinde kredi kullanabilirler. Halkbank, müşterilerine pratik ve hızlı bir şekilde kredi hizmeti sunarak finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR