Emekliye hafta sonu öncesi yeni müjde olacak! SGK destekli ödemeler yatacak, 4000 TL hesabınızda olacak

Emekli maaşı alan kişilere 4000 TL ödeme haberi geldi. 

Emekliye hafta sonu öncesi yeni müjde olacak! SGK destekli ödemeler yatacak, 4000 TL hesabınızda olacak
Yayın Tarihi: 5.09.2023 10:11:00

SGK destekli olarak emekli maaşı hesapları üzerinden gelir belgesiz olarak 4000 TL nakit kullanmak isteyen tüm emekliler için duyuru paylaşıldı ve bu hafta sonu öncesinde Müjde verilecek. SGK destekli olarak başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanacak olan tüm emeklilerin hem özel bankalar üzerinden hem de kamu bankaları üzerinden işlemleri gerçekleştirilir ve nakit ödemeler hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. 4000 TL ödemeler en düşük limitlerde olup daha önce kredi ve kredi kartı kullanmayan emeklilerin maaş müşterileri olmaları durumunda başvuru yapacakları bankalar üzerinden daha yüksek limitlerde de nakit ödemeler alabileceğini söylemek istiyoruz. 

***


SGK destekli olarak alabileceğiniz nakit kampanyasından faydalanmak isteyen tüm bireysel müşteriler için yapılan yeni nakit ödemesinde uygun faizlerle verilecek olan bu krediler şartları uygun olan tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde ödeme yapılarak verilmektedir. SGK destekli olarak ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların belirtilen düzeylerde ihtiyaç kredisi ödemeleri hemen aynı gün içinde hesaplara yatırılır uygun faiz oranları ile birlikte kullandırılır.

***

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit ödemeler alacak olan tüm emekliler için yapılan yeni kampanyada ihtiyaç kredisi ödemeleri belirli şartlar dahilinde vatandaşların hesaplarına son olarak veriliyor ve nakit kredi ödemeleri bu şekilde bankalardan hızlı bir şekilde alınmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank haricinde Garanti Bankası Akbank İş Bankası Finansbank DenizBank ve TEB Bankası gibi bankalar üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirerek emekli maaşınızı buralardan alıyorsanız 4000 TL ödeme alabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR