Emekliye IBAN ile 25.000 TL ve 50.000 TL ödeme! Takır takır hesaba geçiyor

Gece yarısı resmi gazetede emekli için büyük müjde çıktı. Başvuru yapan emekliye IBAN ile 25.000 TL 50.000 TL arası ödeme yapılacak.

Emekliye IBAN ile 25.000 TL ve 50.000 TL ödeme! Takır takır hesaba geçiyor
Yayın Tarihi: 20.08.2023 10:41:00

SSK ve bağ-kur emeklisi Temmuz ayı maaş zammından şikayetçi olmaya devam ederken güzel haberlerde gelmeyi sürdürüyor. Son dönemlerde bankaların emekliye ek ödeme kampanyaları giderek artıyor. Özellikle maaşının yetersiz olmasından şikayet eden emekliler için bir bankadan daha güzel haber verildi. Emekliye ek ödeme müjdesi az önce geldi. Gece yarısı resmi gazetede çıkan kararla birlikte emekli maaşı vatandaşlara maaşa ek 25.000 TL ile 50.000 TL arasında ki destek sunulacağı bildirildi.

SSK ve bağ-kur emeklilerine büyük kampanya PTT ve aktif Bank'tan geldi. Son dönemlerde işbirliği yaparak emekli vatandaşın bütçesini rahatlatan Aktif Bank ve PTT bu defa da düşük faizli emekli kredisi kampanyası ile öne çıkıyor. Bu iş  birliğinin sonunda kazanan yine emekliler oluyor. Sabah saatlerinde PTT tarafından yayınlanan duyuruya göre emeklilere başvuru koşulu ile 25.000 TL ile 50.000 TL arasında nakit destek imkanı sağlanacak. Tek şart emekli maaşı alıyor olmak. Aldık ek koşul aranmadan verilecek olan nakit meslek için başvurular başladı.

EMEKLİ MAAŞI ALAN VATANDAŞA DEV KAMPANYA


Uzun süreden beri işbirliği yaparak dikkatleri üzerine toplayan PTT ve Aktif Bank bu defa emekli maaşı alan vatandaşa yönelik büyük kampanyası ile öne çıkıyor. T.C kimlik numarası ile başvuru yapan emeklilere Aktif Bank ve PTT işbirliği ile tam 25.000 TL'den başlayan ihtiyaç kredisi fırsatı sağlanıyor. 50 bin TL'ye kadar üst limiti olan ihtiyaç kredisinden faydalanmak için Hızlı ve kolay başvuru imkanı da var. Emekliler PTT şubelerinden ya da aktif Bank'ın dijital kanalları aracılığıyla başvuru yaparak ödeme alma şansına sahip oluyor.

AYNI GÜN İÇİNDE HESABA YATIYOR

PTT ve aktif Bank'ın emekli kredisi kampanyası kapsamında başvuru yapan emekliliğinin hesabına aynı gün içinde ödeme yatıyor. Yani şubeye Gitmek yok beklemek yok emekliler için tüm şartları kolaylaştıran PTT, bu Kredi fırsatını 80 yaş altı emekli vatandaşlara sağlıyor. Ayrıca emeklinin bankalara gecikmiş herhangi bir borcunun bulunmaması da başvuru için aranan koşullar arasında yer alıyor. Şartları sağlayan tüm emeklilere destek ödemesi kurum fark etmeden veriliyor. Yani SSK bağ-kur memur emeklisi olan tüm emekliler başvuru şartı ile PTT kredi kullanma imkanını yakalıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR