Emekliye müjde 13.01 de geldi: İstediğiniz limitlerde bireysel nakit alacaksınız

Emekliye müjde 13.01 de geldi: İstediğiniz limitlerde bireysel nakit alacaksınız

Emekliye müjde 13.01 de geldi: İstediğiniz limitlerde bireysel nakit alacaksınız
Yayın Tarihi: 31.07.2023 13:01:00

Emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan kişiler için yeni bir kampanya yapıldı ve bu kampanya Temmuz ayında sürdüğü gibi Ağustos ayında da süreceğini açıkladı. resmi gazetede açıklanan haber ile birlikte nakit kredi kullanacak olan tüm emeklileri kapsayan ve emekli maaşlarını kamu bankaları üzerinden alan tüm vatandaşların başvuru şartlarına uygun olarak bu bankalar üzerinden istedikleri zaman kredi alabilecekleri haberi verildi. Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşların başvuru şartlarını yerine getirmeleri halinde 30.000 ve 50.000 TL arasında ödeme alacaktır. 
 
Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank yapmış oldukları yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte 30.000 ve 50.000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak bireysel tüketici kredisi imkanı sağlamaktadır. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli bu kredilere katılabilmeniz için maaş müşterisi olduğunuz bankanın kamu bankaları olması ve maaş almış olduğunuz banka şubesi üzerinden kredi işlemlerinizi gerçekleştirmek gerekiyor.
 
en düşük faiz oranları ile birlikte kullanabileceğiniz bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan kişilerin özellikle şubelere gitmeden yapabilecekleri işlemler internet bankacılığı ve mobil uygulamalar üzerinden de kolay bir şekilde yapılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank kendi mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere gelir belgesiz ve masrafsız olarak bireysel tüketici kredisi imkanı sağlamaktadır.
 
Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış olduğu Bu kampanyada bireysel tüketici kredisi kullanacak olan kişilerin aynı zamanda diğer bankalardaki olan dağınık borçlarını kapatmaları içinde borç kapatma transfer kredisi vermektedir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR