Emekliye müjde: 25000 TL ödeme verilecek

Emekliye müjde: 25000 TL ödeme verilecek

Emekliye müjde: 25000 TL ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 1.06.2023 09:25:00

25.000 TL emekli ödemeleri ile ilgili karar çıktı. Türkiye Büyük Millet meclisi tarafından kararı çıkılan ve emekli olan vatandaşlara ek ödeme olarak verilecek bu tutarlar 3 kamu Bankası olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ödenecektir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşı hesaplarınız üzerinden başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz bireysel tüketici kredilerinde şartları uygun olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde işlem yapılarak Kredi ödemeleri verilecek ve belirtilen şartlara uygun olan tüm vatandaşlar Kredi işlemlerini hızlı bir şekilde alabilecektir. 
 
Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirmiş oldukları bu kampanyalardan yararlanabilmeleri için belirtilen şartlara uygun olarak Kredi ödemelerini sadece mobil uygulamalar aracılığı ile birlikte bireysel tüketici olarak düşük faizli olarak hemen kişilerin hesap numarasına yatırmaktadır.
 
Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen emeklilerin maaş müşterileri olmaları halinde bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak bu bankalar üzerinden diledikleri zaman ödemeler alabilecekleri bir kredi paketi açıklandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde Kredi sonucunu verecek ve nakit kredi işlemlerini gerçekleştirerek belirtilen şartlar dahilinde ödemelerini hızlı bir şekilde alabileceklerdir. 
 
Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirmiş oldukları bu kampanyalar için uygun faiz oranları ile birlikte hızlı bir şekilde ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanabilecekler ve kredileri hesaplarına yatırdıktan sonra da hemen 25.000 TL 36 ay vadeli olarak ihtiyaçlarını giderebileceklerdir. emekli maaşınızı kamu bankaları üzerinden almanız durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek kullanabileceğiniz bireysel tüketici kredisi kampanyalarından faydalanacak olan tüm vatandaşlara 25 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisini ödemesi verilmektedir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR