Emekliye müjde! 30 bin TL ödeme yarın sabah başlayacak!

Emekliye müjde! 30 bin TL ödeme yarın sabah başlayacak!

Emekliye müjde! 30 bin TL ödeme yarın sabah başlayacak!
Yayın Tarihi: 15.09.2023 17:54:00

Bankalar emekliler için sürekli güncel kampanyalar yapıyor. Nakit ihtiyacı olan her emekli için yeni bir karar verildi ve bu karara göre ihtiyaç kredisi kullanacak emeklilere 30 bin TL ödeme haberi geldi. Nakit kredi almak için başvuru yapacak olan emekliler Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alması gerekiyor. 
 
***
 
Emekli maaş hesapları, 3 kamu bankasında olan kişilere banka sonuç vermektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden maaş almanız halinde gelir belgesi olmadan emekli kredisi alabileceksiniz. 3 banka tarafından başlatılan bu kampanyada nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere destek verilecek. Emekli maaşı alan kişiler kamu bankalarından bu ödemeleri alabilirler. 
 
***
 
Son dakika haberine göre, Kamu bankaları üzerinden başvuru yapacak olan kişiler, banka müşterisi olması halinde düşük faizlerde kredi alacak. Emekli maaşı hesabı üzerinden daha önce kredi aldıysanız, başvuru yaparak bu kredileri hesaplarınıza yatırabileceksiniz. En yakın banka şubesi üzerinden de emekli maaşı alan kişiler, destek ödemelerinden faydalanabilir. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeye kadar kredi banka müşterisi olan kişilere 5 dakika içinde verilmektedir. Emekliler sadece ihtiyaç kredileri değil borç kapatma kredisi başvurusu da yapabileceklerdir. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR