Emekliye müjde: 9000 TL ek ödeme verildi

Emekliye müjde: 9000 TL ek ödeme verildi

Emekliye müjde: 9000 TL ek ödeme verildi
Yayın Tarihi: 30.07.2023 12:19:00

Son dakika haberi olarak duyurulan yeni kampanya ile emekli olan vatandaşlar için 3 banka üzerinden nakit imkanı sağlanıyor. Emekli maaşı hesabınızı kullananlar, internet bankacılığı şifresi alarak internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak hafta sonu bile olsa 7/24 9000 TL'ye kadar başvuruda bulunabiliyorlar. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşı alan vatandaşlar için yapılan bu kampanyada müjdeli haber genel müdürlükler tarafından verildi. 36 ay vadeye kadar alacakları bu kredilerde şartlara uygun olan emekliler, aynı gün içinde destek ödemelerinden faydalanarak kredi kullanabiliyorlar.

Başvurularını Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden gerçekleştiren vatandaşlar, banka kredi politikalarına uygun olup olmadıklarını kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulama ile öğrenebiliyorlar. Daha önce bankalardan kredi kullanan ve özellikle kamu bankalarından düzenli ödeme yapan kişilere, 9000 TL ödeme hazır limit olarak bekletiliyor.

Emekli ödemelerine başvurmak isteyenler, banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı ve mobil uygulamaları kullanarak işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirler. Emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu yapmanız durumunda aynı gün içinde kredi destek ödemelerinden faydalanabileceğiniz gibi 9000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi imkanı da sağlanmaktadır. Başvurunuzun onay alması durumunda hesabınıza bu ödemeler yatırılacaktır. Emekli maaşını ilk defa bu bankalara taşıyacak olanlar ise yüksek limitli kredi kullansalar bile 9000 TL'ye kadar kredi mevduat hesabı başvurusunda bulunarak ihtiyaç kredisi gibi kredili mevduat hesabını kullanabilir ve artı para alabilirler.

Bu özel kampanya ile emekli olan vatandaşlar, ihtiyaç duydukları nakit desteği hızlı ve kolay bir şekilde elde edebilirler. Başvurularınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden yaparak, 9000 TL'ye kadar kredi imkanından yararlanabilir ve finansal güvencenizi sağlayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR