Emekliye Müjde! Cumhurbaşkanı Sabah Erken Saatte Açıklandı! Emekliye Aldıkları Maaş Kadar Ek Ödeme Verilecek!

Son dakika haberi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından emekli maaşı alan kişilere destek verileceği açıklandı.

Emekliye Müjde! Cumhurbaşkanı Sabah Erken Saatte Açıklandı! Emekliye Aldıkları Maaş Kadar Ek Ödeme Verilecek!
Yayın Tarihi: 29.09.2023 08:29:00

Emekli olan kişiler için verilen bu yeni haberde, Nakit ihtiyacı olan emekliler yeni bir ek ödeme alacaklar. Hükümet tarafından yapılan çalışmalar ile birlikte yeniden emeklilere aldıkları maaş kadar ikramiye çalışması olacak. Emekliler bu geçim sıkıntısından ziyade, emekli maaşlarına gelecek zamları ve ikramiyeleri oldukça sıkı takip edip, geçim derdini bir nebze azaltmak istemektedir.

Mart ayında olacak yerel seçimler öncesinde emekli maaşları üzerinden de bir nakit ödeme verileceği ve seçim öncesi emeklileri rahatlatacağı açıklandı. AKP hükümeti 1 maaş ikramiye vereceğini duyurdu. Bu maaş ikramiyesi ile birlikte, emekliler rahat bir nefes alacaklar. Emekli maaşınızı aldığınız banka üzerinden alacağınız bu destek kampanyası ile birlikte, aldığınız emekli maaşında hemen sonuç alacaksınız ve başvuru yapmasanız bile size devlet destekli olarak ikramiye ödenecektir. 

EMEKLİYE EK ÖDEME MÜJDESİ GELİYOR! 

Emekli maaş alan SGK emeklileri için verilecek olan bu ikramiye Yerel seçimler öncesinde ödenecek. Üstelik yeni yıl gelmeden de emekli maaş ikramiyeleri ile ilgili kararlar çıkacak. Ayrıca emekli maaş zammı ve Ramazan ve Kurban bayramlarında da verilecek ikramiyelerde de zam kararları açıklanacak. Yılbaşına kadar 2024 yılı zam oranları açıklandıktan sonra 2024 Temmuz'da bir kere zam olacak şekilde, Emekliler için yapılacak zam teklifleri kapanacaktır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR